MaxSIMe

Gedreven Meedenker
  • 23Posts
  • 0Oplossingen
  • 1Likes

Wat is "portering" precies?

Beste Leden van het Vodafoneforum,

Ik had een paar vragen over een brief die ik heb ontvangen. De brief gaat over de omzetting van een abonnement (bij Vodafone) naar prepaid (bij Vodafone).

Ik wist niet in welk forum ik mijn vragen het beste kon posten, vandaar dat jullie ze zowel in "Abonnementen" als in "Prepaid" kunnen vinden. Maar als dat tegen de regels is hoor ik het wel...

Bij de brief zit een SIMkaart. In de brief staat: "Om ervoor te zorgen dat uw nummer niet afgesloten wordt, sturen we u een prepaid simpakket met een tijdelijk nummer".

1) Weet iemand misschien wat hiermee precies wordt bedoeld? (Toch niet hoop ik dat als ik de meegestuurde SIMkaart niet activeer ik mijn nummer kwijtraak?)

In de brief staat ook "Zodra de portering ongedaan is gemaakt, kunt u met uw eigen mobiele nummer [...] gebruik maken van Vodafone Prepaid".

2) Iemand enig idee wat hiermee precies wordt bedoeld? Is "portering" het omzetten van een Vodafone Prepaid naar Vodafone abonnement ? Of is het juist het tegenovergestelde, namelijk het omzetten van een Vodafone abonnement naar Vodafone Prepaid? Of wordt de term "portering" voor alletwee gebruikt? Zo nee, wat betekent "portering" dan?

3) Hoelang duurt het ongedaan maken van een "portering"?

4) Is er tijdens het ongedaan maken van de "portering" een periode waarin ik niet bereikbaar zal zijn op mijn eigen mobiele nummer? Zo ja, hoelang is die periode ongeveer?

5) Wat gebeurt er precies als ik niets met de meegestuurde SIMkaart doe maar gewoon afwacht totdat de "portering" ongedaan is gemaakt?

Bij voorbaat dank voor jullie reactie op de bovenstaande vragen en voor alle verdere andere relevante informatie!

MaxSIMe
3 Reacties 3
Anonymous
Niet van toepassing
Ik zie dat heeft gereageerd op je andere topic. Laten we het bij een topic houden en deze sluiten.
Marc
Oud Community Moderator
Oud Community Moderator
  • 7269Posts
  • 231Oplossingen
  • 344Likes
MaxSIMe , het plaatsen van dubbele topics is inderdaad niet de bedoeling. Zie onze huisregels. Topic gesloten.
Marc
Oud Community Moderator
Oud Community Moderator
  • 7269Posts
  • 231Oplossingen
  • 344Likes
Gearchiveerd.
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic