EP1

Ontdekker
  • 1Posts
  • 0Oplossingen
  • 0Likes

Ontkoppelen

Hallo,

 

Ik heb momenteel nog mijn account gekoppeld aan mijn ziggo, wat ik afgelopen zomer heb opgezegd. Echter kan ik nu een nieuwe mijn ziggo niet eraan koppelen. 

Zouden jullie de oude willen ontkoppelen?

 

Groet Esmee

2 Reacties 2
Energieboy
Super Expert
Super Expert
  • 9797Posts
  • 3083Oplossingen
  • 2207Likes

Hoi @EP1 

Welkom op de klanten helpen klanten community van Vodafone.

Het is zeker mogelijk om deze weer te laten ontkoppelen. Ik kan dit niet voor je doen, ik werk namelijk niet voor Vodafone. Maar gelukkig is Steven er wel, hij is werkzaam bij Vodafone en @Steven je een privé bericht sturen via
hier! Je kunt op die pagina, links bovenaan klikken, op een nieuw bericht (dat is het rode vlakje met het potloot erin). Vervolgens voeg je hem toe als ontvanger en kan je je bericht, incl. berichtonderwerp, schrijven. Hij is dus werkzaam bij Vodafone en kan je verder helpen als hij onderstaande gegevens heeft ontvangen!

In het bericht mag je de volgende gegevens vermelden voor de verificatie:

- Voor- en achternaam
- Adres en postcode
- Geboortedatum en mobiel nummer
- Laatste 4 cijfers van je bankrekeningnummer 
- E-mailadres waarmee een account is aangemaakt

Deze gegevens zijn privé en worden dan ook privé aan Steven toegezonden, verder ziet niemand deze gegevens. Maar dan wel privé aan hem toezenden via deze link! Zodra hij dit heeft aangepast zal hij je berichten.

Meer informatie is ook te lezen op deze pagina.

Cecilia
Community Moderator
Community Moderator
  • 839Posts
  • 230Oplossingen
  • 384Likes

Hi EP1,
Een warm welkom op de Vodafone Community. 

Hier help ik je met alle liefde bij! Ik kan het oude Mijn Ziggo account voor je verwijderen, zodat je dan vervolgens het My Vodafone account kunt uitbreiden met je nieuwe Mijn Ziggo account. Uiteraard heb ik hier iets meer gegevens voor nodig om je hierbij te helpen. Wil je mij, zoals @Energieboy, al aangeeft een privéberichtje sturen et daarin de benodigde informatie? 
 

E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic

VoLTE Roaming met Vodafone

VoLTE roaming betekent: bellen over 4G in het buitenland. In Nederland is bellen over 4G al in gebruik maar in het buitenland is deze functionaliteit nog niet overal mogelijk. Mobiel internetten doe j...

Geplaatst in Tips van Vodafone