Jebra

Ontdekker
  • 1Posts
  • 0Oplossingen
  • 0Likes

duo simkaart 4G router werkt niet

duo simkaart 4G router werkt niet

Hallo,

ik heb vandaag geprobeerd m'n 4G router te gebruiken met een geactiveerde duo-simkaart.

Ik krijg welliswaar wifi, maar geen internet.

 

Kan iemand helpen?

1 Reactie 1
Energieboy
Expert
Expert
  • 12185Posts
  • 3551Oplossingen
  • 3175Likes

Hoi @Jebra 
Wat vervelend dat je 4G router het niet doet. Als je wil dat iemand je helpt dan is het misschien handig om te vertellen om welke 4G router het gaat en wat heb je allemaal zelf al gedaan om het aan de praat te krijgen? Want ja, er zijn misschien wel 100 ideeën die klanten hebben om je hiermee te helpen, slechts 1 zal de juiste zijn.

Heb je de juiste ANP instellingen erin geplaatst? Als deze goed zijn, verwijder deze toch eens en stel ze opnieuw in. Als je je duo-simkaart in je eigen toestel stopt, doet die het dan wel? En heb je bij het aanzetten van je 4G Router wel je eigen mobiel uitgezet? Want je weet, je kan slechts één toestel tegelijk aan hebben, niet allebei. Als je wisselt van toestel dan is het belangrijk om eerst je actieve toestel UIT te schakelen en daarna het tweede toestel AAN te zetten. Na het wisselen kan het voorkomen dat je niet bereikbaar bent of dat je geen sms-berichten ontvangt. Dit los je op door naar je voicemail te bellen op 1233. Daarna zal je weer gewoon bereikbaar zijn op het toestel die je aan hebt staan. 

Jaja, zo zie je maar weer, er zijn nog zoveel dingen die je hebt kunnen testen. Wat heb je gedaan en heb je ook al eens gekeken op de website van je 4G router? 

E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Polls
Wat vind jij het mooiste aan de iPhone 16 serie?

Uitgelicht topic