rjmhendrix

Ontdekker
  • 2Posts
  • 0Oplossingen
  • 0Likes

Ontkoppelen Ziggo Account

@Cecilia , Ik kreeg te horen dat jij mij zou kunnen helpen met het ontkoppelen van het My Ziggo en My Vodafone account. Ik heb sinds ik die gekoppeld heb problemen en conflicten,  zodoende dat ik ze graag wil laten ontkoppelen. 

2 Reacties 2
Energieboy
Super Expert
Super Expert
  • 9917Posts
  • 3119Oplossingen
  • 2227Likes

Hoi @rjmhendrix 

Welkom op de klanten helpen klanten community van Vodafone.

Het is zeker mogelijk om deze weer te laten ontkoppelen. Ik kan dit niet voor je doen, ik werk namelijk niet voor Vodafone. Maar gelukkig is Cecilia er wel, ze is werkzaam bij Vodafone en @Cecilia kan je een privé bericht sturen via
hier! Je kunt op die pagina, links bovenaan klikken, op een nieuw bericht (dat is het rode vlakje met het potloot erin). Vervolgens voeg je haar toe als ontvanger en kan je je bericht, incl. berichtonderwerp, schrijven. Ze is dus werkzaam bij Vodafone en kan je verder helpen als ze onderstaande gegevens heeft ontvangen!

In het bericht mag je de volgende gegevens vermelden voor de verificatie:

- Voor- en achternaam
- Adres en postcode
- Geboortedatum en mobiel nummer
- Laatste 4 cijfers van je bankrekeningnummer 
- E-mailadres waarmee een account is aangemaakt

Deze gegevens zijn privé en worden dan ook privé aan Cecilia toegezonden, verder ziet niemand deze gegevens. Maar dan wel privé aan haar toezenden via deze link! Zodra ze dit heeft aangepast zal Cecilia je berichten.

Meer informatie is ook te lezen op deze pagina.

Alex
Community Moderator
Community Moderator
  • 190Posts
  • 31Oplossingen
  • 78Likes

Hi @rjmhendrix, welkom op de Vodafone Community!

 

We kunnen je zeker helpen met het ontkoppelen van Mijn Ziggo en My Vodafone. Ik ben ook erg benieuwd naar wat voor conflicten en problemen je sindsdien ervaart, wellicht kunnen we daar (ook) bij helpen. Had je het bericht van @Energieboy al gezien? Cecilia of ik ontvangen graag deze gegevens in een privébericht. We hopen van je te horen!

E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic

VoLTE Roaming met Vodafone

VoLTE roaming betekent: bellen over 4G in het buitenland. In Nederland is bellen over 4G al in gebruik maar in het buitenland is deze functionaliteit nog niet overal mogelijk. Mobiel internetten doe j...

Geplaatst in Tips van Vodafone