davod10

Gedreven Meedenker
  • 2448Posts
  • 57Oplossingen
  • 0Likes

Nieuwe Software: E-Mail Verbeterd En Nieuwe Features

Voor de Samsung H1 en M1 is vanaf vandaag de nieuwe software beschikbaar. Deze update (1.2 / BUJC1) is een grote stap voorwaarts en verbetert de gebruikservaring, waaronder e-mail. Daarnaast bevat de update een aantal nieuwe features die ontwikkeld zijn naar aanleiding van alle reacties die we hebben ontvangen.


De software-update bevat o.a. de volgende verbeteringen:

  • E-mail: verbeterde synchronisatie (alle e-mails komen automatisch binnen in je inbox)*
    E-mail: eenvoudiger in gebruik
    Screensaver en ringtone: nu zelf in te stellen
    Makkelijker bellen en ophangen
    Geef een naam aan foto’s tijdens het uploaden
    Snellere en stabielere internetbrowser
    Vodafone Maps: update van kaarten en makkelijker in- en uitzoomen
    Touchscreen geeft een snellere response
    En meer!



E-mail: hoe zou het nu moeten werken?
Om e-mail goed te laten werken na de software update, raden we iedereen aan om de volgende stappen te doorlopen: Apps view > E-mail > E-mail Account > Synchroniseer.
E-mails van de geïmporteerde web accounts verschijnen nu automatisch in je e-mail inbox. Dit kan een paar minuten duren.

Als er daarna nog problemen zijn, moet je het e-mailaccount eerst verwijderen en vervolgens weer installeren. Dit kan op je H1 / M1 via Apps view > instellingen > 360 > selecteer een account.

Hoe installeer ik een software-update?
We sturen vanaf vandaag de nieuwe software-update naar je via een sms’je. Als je dit berichtje opent en de update ‘accepteert’ dan wordt de software automatisch geïnstalleerd.

Hier lees je alles over de nieuwe software:
http://www.vodafone.nl/prive/internetten/360/360_software_update/

    * Extra informatie over het gebruik van e-mail op je mobiel

    • Om na de software update je e-mail account goed te laten werken, raden we aan om je e-mail account eerst te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren.
      Je toestel controleert elk half uur of je nieuwe e-mail hebt ontvangen in je account. Het kan daarom tot max. 30 minuten duren voordat e-mails in jouw inbox verschijnen.
      Mocht je al een e-mail synchronisatiedienst (anders dan 360.com) gebruiken. Dan kan het zijn dat je Email Service Provider synchronisatieverzoeken naar je mobiel afkeurt. Het synchroniseren van e-mail kan in dat geval langer duren dan 30 minuten of helemaal niet werken. Dit is afhankelijk van je E-mail Service Provider. Outlook of@ziggo.nl in Gmail zijn voorbeelden van andere synchronisatiediensten.


0 Reacties 0
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic