Dutchy3471
Ontdekker
  • 1Reacties
  • 0Oplossingen
  • 0Likes

Kan geen verbinding maken met netwerk

Het volgende probleem doet zich voor:
Ik ben per 10 juni 2014 overgestapt van KPN naar Vodafone, maar aangezien dat ik me vanaf 6 juni 2014 t/m 28 juni 2014 in de Verenigde Staten bevind heb ik dus in de VS mijn nieuwe Vodafone Sim in de Samsung Galaxy S5 geplaatst. Echter ik kan geen verbinding krijgen met de mobiele netwerken alhier. Ik heb al naar netwerken zoeken geprobeerd en gevonden maar wanneer ik dan automatisch kiezen doe krijg ik de melding dat ik niet kan registreren op het netwerk. Daarna ben ik via internet naar MyVodafone gegaan maar als ik daar een account aan probeer te maken krijg ik te horen dat mijn nummer niet bekend is bij VodaFone terwijl ik overgestapt ben met nummer behoud. Graag hoor ik spoedig van u, want ik ben nu telefonisch niet te bereiken om mijn eigen nummer.
1 Reactie 1
Astrid
Oud Vodafone Moderator
Oud Vodafone Moderator
  • 1746Reacties
  • 107Oplossingen
  • 137Likes

Hoi @Dutchy3471
Welkom op het Vodafone Forum. En dat helemaal vanuit de USA.

Heb je de simkaart wel al geactiveerd? Anders werkt hij niet.
Anders raad ik je aan om even met Vodafone contact op te nemen via Facebook, Twitter of Chat. Dan kijken we even met je mee.

Uitgelicht topic

iPhone 13

Apple heeft de iPhone 13 gelanceerd. Net als de 12-serie zijn het weer vier verschillende modellen: de iPhone 13, de iPhone 13 Pro, de iPhone 13 Pro Max en de iPhone 13 Mini. Praat hier mee over de ni...

Geplaatst in Tips van Vodafone