acmverho
Ontdekker
  • 1Reacties
  • 0Oplossingen
  • 0Likes

geen internet via wifi

Na installeren Deco M4, wel verbinding met Wireless Deco netwerk, maar geen internet op mijn telefoon, alleen 4G, laptop werkt prima

1 Geaccepteerde oplossing

Geaccepteerde oplossingen
Energieboy
Super Expert
Super Expert
  • 9173Reacties
  • 2924Oplossingen
  • 1993Likes

Hoi @acmverho 
Welkom op de klanten helpen klanten Community van Vodafone. 

Dit is echt een vraag voor de community van Ziggo. Heb je al je telefoon een reset gegeven en eventueel je netwerkinstellingen een reset gegeven? Ik heb zelf dit systeem ook en heb er zelf geen problemen mee. Kan met 2,4 GHz en 5 GHz via WiFi inloggen. Al hoewel ik zelf bij een ouder toestel ook eerst met netwerk even heb moeten wissen en daarna ging het prima. 

Maar voor meer Deco M4 info, kijk dan ook eens op de community van Ziggo: https://community.ziggo.nl/thuisnetwerk-software-101

Bekijk in context

1 Reactie 1
Energieboy
Super Expert
Super Expert
  • 9173Reacties
  • 2924Oplossingen
  • 1993Likes

Hoi @acmverho 
Welkom op de klanten helpen klanten Community van Vodafone. 

Dit is echt een vraag voor de community van Ziggo. Heb je al je telefoon een reset gegeven en eventueel je netwerkinstellingen een reset gegeven? Ik heb zelf dit systeem ook en heb er zelf geen problemen mee. Kan met 2,4 GHz en 5 GHz via WiFi inloggen. Al hoewel ik zelf bij een ouder toestel ook eerst met netwerk even heb moeten wissen en daarna ging het prima. 

Maar voor meer Deco M4 info, kijk dan ook eens op de community van Ziggo: https://community.ziggo.nl/thuisnetwerk-software-101

Bekijk in context

Uitgelicht topic