Marc
Oud Community Moderator
Oud Community Moderator
  • 7269Posts
  • 231Oplossingen
  • 344Likes

Red Pro - Nieuwe zakelijke abonnementen van Vodafone

http://voda.fo/ne/ni1f8Goed nieuws! Vodafone introduceert vanaf 10 oktober nieuwe zakelijke abonnementen. Met Red Pro kun je de GB’s, belminuten en sms’jes uit jouw bundel in meer dan 40 Europese landen gebruiken. Als de bundels niet toereikend zijn kun je bovendien aanvullende databundels voor Europa en de rest van de wereld aansluiten.

In dit topic lees je alles over de nieuwe abonnementen. Meer info kun je ook vinden op onze website.

De nieuwe abonnementen

Red Pro
Met Red Pro kun je kiezen tussen drie verschillende abonnementen: Connect, Select en Elite. Alle drie de abonnementen beschikken over onbeperkt bellen en sms’en en een databundel die in Europa te gebruiken is. Bovendien beschikken de abonnementen ook nog over verschillende extra’s zoals bijvoorbeeld data sharing en Vervangend Toestel Service. Optioneel aangesloten add-ons zijn geldig in zowel Nederland als Europa. Kijk hieronder voor de verschillende opties en prijzen van de verschillende abonnementen:


Biz Basic
Wanneer je jouw bundel vooral in Nederland wilt gebruiken en geen behoefte hebt aan zakelijke extra’s dan is er nu Biz Basic. De bundels bij Biz Basic zijn alleen in Nederland te gebruiken.


Splitsing toestelkosten
Bij de nieuwe abonnementen zal de betaling van het toestel losgekoppeld zijn van de kosten die je voor het abonnement betaalt. Alles over het splitsen van de toestelkosten kun je lezen in dit topic.

Roaming met Red Pro



  • Met de nieuwe Red Pro abonnementen kun je onbeperkt bellen en sms’en in een groot aantal landen in Europa. Ook de databundel is in deze landen te gebruiken. De landen waar de bundel geldig is vind je hier.
    De bundel van Biz Basic is alleen binnen Nederland geldig.

  • Met Red Pro Select en Elite kun je bovendien onbeperkt bellen vanuit Nederland naar deze landen in Europa. Met Red Pro Connect kun je 100 minuten bellen vanuit Nederland naar Europa.

  • Je kunt het abonnement uitbreiden met extra databundels die ook binnen Europa geldig zijn. Je hebt hierbij de keuze om 1, 3, 5 en 10 GB extra af te sluiten.

  • In de rest van de wereld kun je nog steeds gebruik maken van de Alles-in 1 op Reis Wereld Dagbundel en de Alles-in 1 op Reis Wereld Dagbundel XL.
    Speciaal voor klanten die veel reizen naar USA & Canada is er een aantrekkelijke optie; voor slechts € 29 per maand is het mogelijk om een uitbreiding toe te voegen aan het Red Pro abonnement. Dit betekent dat de inhoud van het Red Pro abonnement te gebruiken is in heel Europa PLUS USA & Canada. Let op! Deze extra bundel loopt door tot einde contract en is niet tussentijds op te zeggen.

Vragen?
Heb je vragen over deze nieuwe abonnementen? Stel deze dan gerust in dit topic of neem contact op met onze klantenservice.
3 Reacties 3
grave

Gedreven Ontdekker
  • 7Posts
  • 0Oplossingen
  • 0Likes
Kan ik als particuliere klant mijn abonnement zonder kvk ook gewoon omzetten naar dit zakelijk abonnement aangezien ik veel reis ? En dan gaat het vooral om buiten de eu bundels die aantrekkelijk zijn, dus wachten op de nieuwe particuliere bundels eind november heeft geen zin.

Bedankt
Anonymous
Niet van toepassing
Hoi
Ik heb op je andere topic al gereageerd. 2x posten is niet nodig 🙂
Om gebruik te maken van een zakelijk abonnement dien je ook zakelijk geregistreerd te staan bij ons met een kvk nummer etc.
In dit geval is het dus niet mogelijk.
Serkan B
Oud Community Moderator
Oud Community Moderator
  • 4256Posts
  • 241Oplossingen
  • 733Likes
Topic gesloten.
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic