addyvanschendel

Ontdekker
  • 1Posts
  • 0Oplossingen
  • 0Likes

Nieuwe IPhone 4s in reparatie terug gestuurd na een week

Afgelopen dinsdag 18-2 heb ik mijn nieuw iphone terug gestuurd naar Vodafone in Nuth postcode 6360 AA en uiteraard aangetekend verzonden met barcode, ik kon zelf niet bellen en het beltoon geluid van aansluiting werkte ook niet. Ik had dit toestel met verlenging van m'n abonnement net een week in huis. Nu lees ik op het forum dat je dan geen ander toestel krijgt ? Ik ben met dit toestel 2x naar een vodafone winkel geweest in Breda, er werd niet echt kundig naar gekeken en het personeel was ook niet echt vriendelijk ,er werd al snel gezegd dat het toestel maar terug gestuurd moest worden. Help!!! want ik denk dat dit erg lang duren gaat ofdat ik helemaal meer niks meer terug zie.
Mevr A van Schendel
1 Reactie 1
Maartje
Oud Vodafone Moderator
Oud Vodafone Moderator
  • 2859Posts
  • 180Oplossingen
  • 207Likes

Hi @addyvanschendel

Het is me niet helemaal duidelijk wat je nu precies hebt gedaan. Heb je het toestel retour gestuurd door middel van het bijgeleverde retourformulier? Of heb je het toestel opgestuurd ter reparatie?
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic

VoLTE Roaming met Vodafone

VoLTE roaming betekent: bellen over 4G in het buitenland. In Nederland is bellen over 4G al in gebruik maar in het buitenland is deze functionaliteit nog niet overal mogelijk. Mobiel internetten doe j...

Geplaatst in Tips van Vodafone