Stevie
Expert
Expert
 • 2236Posts
 • 490Oplossingen
 • 130Likes

Leveringen iPhone 5 - iPhone D-DayiPhone D-Day!

In Amsterdam is hij al uitverkocht, maar voor ons is het zover! De Iphone is er en leverbaar bij Vodafone! De winkels zijn er klaar voor, online is er klaar voor, telesales is er klaar voor, laat maar komen!

Natuurlijk zijn we sinds woensdag al aan het pre-orderen, maar vandaag is het officieel; de verkoop van de iPhone 5 bij Vodafone!

Heb jij al een order geplaatst en een orderbevestiging gekregen? Dan is het nog even afwachten tot jouw toestel komt.... wie weet vandaag al :S! De eerste klanten krijgen vandaag, of anders uiterlijk maandag hun toestel.
Of heb jij niet gepre-ordered, maar ben jij één van de die hards die in de rij staat bij één van onze winkels? Maak dan wat foto's van de drukte en stuur deze door!!

Ik wens jullie allemaal veel plezier met je nieuwe iPhone, of het verkrijgen ervan en als jullie vragen hebben dat zijn jullie van harte welkom op het forum!

PS: We zullen via het forum ook status updates blijven geven over leveringen, voorraden etc. To be continued....Update:

Om vooraan het topic ook alle updates te tonen pas ik deze post aan en zal hieronder ook alle updates plaatsen.


 • Vraag 1: Meerdere mensen die 26/09 hebben besteld, hebben nog geen idee van levering van het toestel. Orderbevestiging is wel goed gegaan bij jullie toch? Mensen die later hebben besteld, hebben vaak het toestel wel al, is er iets met deze groep?
 • Antwoord 1: Deze issue is intern doorgezet en nagekeken. We hebben toen aangegeven dat er door handmatige doorvoering e.d. de orders op afgesloten stonden terwijl de toestellen nog niet verzonden waren. Hierdoor kregen jullie geen updates per mail of sms. Vervolgens zijn de uitleveringen begonnen, op dit moment krijgen geloof ik alle 26/9 bestellers hun toestel druppelsgewijs binnen. Zo zal het vanaf nu ook doorgevoerd worden met 27/09 orders, 28/09 etc. etc.


 • Vraag 2: Orderbevestigingen komen over het algemeen wel binnen? Of hebben hier nog steeds meer mensen problemen mee?
 • Antwoord 2: Iedere ochtend zal een batch orderbevestigingen uit worden gestuurd naar diegene die een nieuwe bestellingen hebben geplaatst de dag ervoor, dus bijv. op donderdag besteld, op vrijdag orderbevestiging. Let op: bij een foutief e-mailadres zullen wij geen orderbevestiging kunnen sturen, controleer dus goed op spelfouten e.d. bij telefonische aanvraag, spel je mailadres o.i.d. zodat je zeker weet dat het goed wordt genoteerd. Soms kan het iets langer duren dan 24 uur door verwerkingen van orders in het systeem.


 • Vraag 3: Hoe kan het dat toestellen die tegelijkertijd zijn besteld en hetzelfde toestel zijn apart worden geleverd? OF Hoe kan het dat iemand die een dag later heeft besteld het toestel eerder heeft (hangt samen met punt 1)?
 • Antwoord 3: Verschillende kanalen (online, telefonisch), verschillende aanvragen (nieuw of verlenging), verschillende toestellen, aangeleverde voorraad vanuit Apple, besteldatum en tijdstip, handmatige verwerking of via het automatische systeem, dit zijn allemaal factoren die van invloed zijn op de levering. Daardoor lijkt het alsof het niet FIFO is, maar wordt wel zoveel mogelijk gedaan met de beschikbare voorraad. Echter doet ieder kanaal dit apart. Dus daardoor kunnen er verschillen ontstaan tussen bestellingen die online of telefonisch worden geplaatst. Dit is even apart van de groep die we in vraag 1 hebben beschreven.


 • Vraag 4: Ik heb geen ordernummer ontvangen OF ik heb een ordernummer maar kan mijn status niet tracken?
 • Antwoord 4: Normaal krijg je een ordernummer op basis van jouw individuele persoonlijke bestelling. Momenteel worden er duizenden orders tegelijkertijd door het systeem gehaald waardoor we niet in staat zijn momenteel om gepersonaliseerde ordernummers mee te sturen, dit geldt voor klanten die een verlenging hebben aangevraagd online of telefonisch of telefonische nieuwe aanvragen. Nieuwe aansluitingen die via internet zijn aangevraagd zullen wel een ordernummer ontvangen (I know, raar, maar dat is een anders systeem), deze kunnen via de status ordertool (https://www.vodafone.nl/shop/order/orderLookup.jsp) opgezocht worden. Ik geef echter eerlijk toe dat deze tool niet altijd adequaat werkt en updates vaak niet tijdig worden verwerkt, waardoor je niet altijd op de hoogte zult worden gehouden van je order zoals gewenst.


Update

Voorraad

Op dit moment is de voorraad beperkt, zoals deze bij Apple ook beperkt is. Uitleveren zal (helaas) minimaal 4 weken duren met de huidige voorraad en het aantal backorders dat we hebben en die er continu bijkomen. Nog altijd is dit wel afhankelijk van het toestel dat je hebt gekozen. Zoals je ook op het forum kon lezen, gaat het bijvoorbeeld hard met de zwarte iPhone 5 16GB, witte toestellen, toestellen met meer geheugen zullen beter leverbaar zijn. Echter is de voorraad in het algemeen beperkt.


Tijdelijke stop

Om het aantal orders die in de wacht staan te beperken en de levertijd niet te ver laten oplopen hebben we ervoor gekozen om een tijdelijke verkoopstop in te lassen. Zodra de voorraad weer wordt aangevuld zullen we verder gaan met de verkoop.


26/09 groep

We hebben de status gecheckt van een aantal mensen uit de lijst die ik gisteren heb gegenereerd van mensen die op 26/09 hebben besteld maar nog geen iPhone hebben. Steekproefgewijs hebben we een aantal nummers gecheckt. Deze stonden allemaal klaar voor uitlevering, wat betekent dat er een toestel klaar ligt bij GLS en deze enkel nog jullie kant op hoeft te komen. Ik zie op het forum inderdaad ook een aantal mensen die aangeven dat ze het toestel hebben ontvangen n.a.v. een bestelling op 26/09.

Aan de hand van de voorraad die we ontvangen worden orders uitgeleverd die in backorder staan. Dit zien we nu ook gebeuren (gelukkig!), zo zal de tendens verder gaan naar de bestellers van de volgende dag, en dan de dag erna, dag daarna etc. etc.

Hou mij op de hoogte of jullie je toestel ontvangen!


Nummerbehoud

Goedkeuring van nummerbehoud wordt gecommuniceerd per sms.Update (10/10/2012):


 • Op dit moment hebben we geen voorraad, er komt wel weer nieuwe voorraad binnen, maar dan moet je je bedenken dat het om 100 toestellen gaat voor bijvoorbeeld een aantal dagen. Deze worden volledig toegeschreven aan backorders, er komen momenteel geen nieuwe bestellingen binnen, hier hebben we via de Online shop en Telesales een tijdelijke stop op gezet.


 • De gemiddelde levertijd bedraagt nog altijd 4 weken, gelijk aan bestellen bij Apple zelf via de online shop. Zo heeft Apple ook hun online reserveringen pagina dichtgegooid; er kunnen geen reserveringen worden gemaakt vanwege zeer beperkte voorraad. Als de leverancier zelf al dergelijke maatregelen moet nemen, kunnen jullie je voorstellen dat er echt een tekort is.
 • Levertijd is nog altijd afhankelijk van het type toestel, we krijgen niet overal even veel nieuwe voorraad van, de ene keer is het voornamelijk 16GB, dit keer 32GB bijvoorbeeld.

 • Nieuwe klanten krijgen GEEN voorrang op bestaande klanten, alles is gelijk getrokken. Echter kan het omdat nieuwe klanten worden afgehandeld en uitgeleverd via Dynafix en niet intern via Vodafone, dat zij eerder een toestel krijgen omdat Dynafix sneller levert. Dit zijn echter speculaties en kan geen garantie aan worden verleend.


 • Nummerbehoud wordt direct in behandeling genomen zodra dit wordt aangevraagd. Hoe lang dit duurt is mede afhankelijk van de oude provider. Op het moment dat het is goedgekeurd ontvang je een sms en zal je order volledig worden verwerkt waarna je order aan een toestel word gekoppeld en het word uitgeleverd.
Verder zijn er niet veel nieuwtjes. Ik weet dat het niet veel is, maar het is moeilijk om veel te vertellen over toestellen die niet leverbaar zijn 🙂 en waarvan je niet concreet weet wanneer ze komen. Hopelijk hebben jullie er iets aan...Update (17/10/2012):


We zijn aan het wachten op een nieuwe levering van Apple. Er staat een levering gepland met een (relatief) aanzienlijk aantal toestellen. Echter zijn wij nog steeds in afwachting wanneer de levering komt en hoeveel stuks het daadwerkelijk zijn. Zodra ik een bevestiging heb van deze levering zal ik dit doorgeven aan jullie. Vervolgens worden de aantallen verdeeld over de kanalen, dit zal gebeuren n.a.v. het aantal orders per kanaal. (Dit betekent niet dat de Vodafone winkels het meeste krijgen zoals sommige beweren, online en telesales hebben ook een groot aandeel in het aantal geplaatste orders.) Vervolgens zullen de toestellen worden uitgeleverd en wordt zoveel mogelijk en zo goed mogelijk de volgorde van besteldatum aangehouden.

Wanneer de uitlevering naar jullie, onze klanten precies gaat plaatsvinden durf ik nu nog niet te zeggen, daar zal ik weer meer informatie over ontvangen op het moment dat wij zelf voorraad hebben en de orders verwerkt gaan worden.

Sorry dat ik momenteel geen beter nieuws heb of niet meer, maar het komt eraan!


Update (18/10/2012):

Voor degene die nog geen sms hebben ontvangen, geen zorgen.
We sturen vandaag 2 bulken berichten uit naar klanten met openstaande orders.

De eerste bulk hebben we zojuist gestuurd, dit was een test groep met ongeveer 250 klanten erin.
De volgende groep zal later vandaag volgen.

Dan even over de voorraad:

Vandaag hebben we de levering ontvangen.
Deze voorraad zal worden verdeeld naar kanaal (zoals e-nova heel mooi heeft uitgelegd op de vorige pagina) en dan beetje bij beetje worden uitgeleverd. Dit kan echter even duren, omdat de toestellen nog moeten worden verdeeld, verwerkt, orders koppelen, weer verwerken, naar GLS, die moeten ze weer verwerken en uiteindelijk uitleveren.

Daarnaast is het zo dat er tijdens het weekend een wereldwijde technische update plaatsvind binnen één van de systemen van ons ordersysteem. Dit ter verbetering van het systeem. Dit kan evt. ook invloed hebben op uitleveringen van bestellingen, verwacht echter geen mega impact op het iPhone 5 gedeelte, maar vond het wel zo netjes het te melden.


Update (18/10/2012):

Ik krijg wat vragen van mensen die een mail hebben gekregen zojuist. Omdat we vandaag weer voorraad hebben gekregen is weer het één en ander in gang gezet in onze systemen. Hierdoor kan het dat je een mail krijgt o.i.d. Dit betekent dat je order door het systeem aan het lopen is.

Momenteel zijn wij orders dus aan het verwerken, als jouw order door het systeem heen gaat dan krijg je hier bevestigingsmails van. Morgen kan ik zien hoeveel orders zijn verwerkt en of dan alle orders uit september bijvoorbeeld zijn verwerkt. We zijn daar nu dus mee bezig, maar omdat ik niets wil communiceren voordat ik zeker weet dat alles goed in het systeem staat wacht ik even tot morgen voordat ik jullie een bevestiging geef van "ja, er is een iPhone beschikbaar voor deze orders", hopelijk begrijpelijk.

Er zijn drie batches smsjes uitgegaan vandaag, deze staan echter niet in relatie tot levertijd of allocatie van toestellen, deze zijn enkel ter informatie over de beperkte voorraad en onze excuses hiervoor.


Update 23/10/2012:

Eén van onze forum gebruikers Igor heeft een zeer goed initiatief gestart.
Hij heeft een gedeeld document opgezet waarin iedereen zijn gegevens kan plaatsen omtrent zijn of haar iPhone 5 order om zo een overzicht te krijgen van de leveringen van Vodafone: welke datum is grotendeels uitgeleverd, welke toestellen etc.

Vul dit formulier in om jouw gegevens ook in het gedeelde document te zetten.
Voor de resultaten hiervan kun je hier kijken.

Hopelijk helpt het!

Update 26/10/2012:

Hi allemaal,

Ik mag jullie goed nieuws brengen: Vodafone heeft een nieuwe voorraad iPhone 5 ontvangen en begint zo spoedig mogelijk met uitlevering van de toestellen! De groep klanten waar een iPhone 5 voor klaarligt zal een sms of e-mail ontvangen met daarin een bevestiging.
Let op: klanten die nieuw zijn bij Vodafone en hun contract hebben afgesloten via telesales ontvangen geen mail of sms. Deze klanten krijgen wel een telefoontje van de koerier voor het maken van een afleverafspraak.

Op het moment dat er een iPhone 5 aan jouw order is toegewezen en je een sms of mail hebt ontvangen dan verwachten wij binnen een week het toestel te kunnen uitleveren.

We kunnen niet aangeven om hoeveel toestellen het exact gaat of hoe de verdeling van toestellen ligt (hoeveel 16GB, 32GB, 64GB, zwart of wit), dus wacht even af of je een sms of mail krijg dat jouw toestel geleverd zal worden. Net zoals in vorige rondes zullen de smsjes in fases worden uitgestuurd, dus niet schrikken als je niet bij de eerste ronde zit.
Heb jij aan het einde van de dag echter geen sms of e-mail van ons ontvangen, dan zit jouw toestel helaas niet bij deze levering.

Update 30/10/2012:

Orders waarbij de klant vrijdag een sms heeft ontvangen over zijn/haar levering:
Ik zie een aantal mensen die vragen hebben over hun order n.a.v. een sms die ze vrijdag hebben ontvangen dat hun iPhone 5 bij de laatste levering zat. Als je deze sms hebt ontvangen is er sowieso een toestel voor jou beschikbaar! Ik heb dit zojuist nogmaals gecheckt. Jullie behoren tot een geselecteerde groep orders waar een toestel aan is gekoppeld, of waar dit momenteel gebeurd in het verwerkingsproces. We verwachten dat deze toestellen binnen een week kunnen worden uitgeleverd. Er zit wat vertraging in de verwerking eventueel door de storing in onze systemen die afgelopen weekend heeft plaatsgevonden, maar nogmaals, heb je een sms ontvangen, dan is er een toestel voor jou!

Witte iPhone 5:
We hebben een beperkte voorraad witte iPhone 5 mogen ontvangen. Deze toestellen zullen worden verwerkt, gekoppeld aan orders en vervolgens uitgeleverd. Hier geldt hetzelfde als voor de andere toestellen: ze worden gealloceerd over de verschillende kanalen en dan vanuit die kanalen uitgeleverd, zoveel mogelijk vasthoudend aan besteldatum. Het kan echter dat iemand uit een ander kanaal met een latere besteldatum het toestel eerder ontvangt, wederom, dit ligt aan het bestelkanaal.

Met vragen, jullie weten me te vinden!
3.305 Reacties 3.305
Stevie
Expert topicstarter
Expert
 • 2236Posts
 • 490Oplossingen
 • 130Likes
TheBroker schreef:
Stevie schreef:
TheBroker schreef:
Stevie schreef:
Hey allemaal,

Melanie ging ervanuit dat jullie wel wisten dat er een nanosim in moet....vandaar dat ze dit niet aangaf.
Ze is net nieuw hier op het forum, niet meteen te gemeen gaan doen he 😉 give her a chance. Hebben jullie met mij ook gedaan...

Trouwens, nu ik toch jullie aandacht heb, vanmiddag hoop ik eventueel zo'n overzichtje te kunnen maken.
We hebben wat meer inzicht gekregen in de voorraad en ondanks dat ik geen concrete aantallen mag noemen, het zijn er best wel veel, dus daar willen we heel wat orders mee gaan uitleveren!
Via het forum willen we communicatie gaan voeren hierover, maar ook via sms. Dit zijn we allemaal aan het voorbereiden, dus we hebben nog even tijd nodig, maar dan hoop ik wel ook met iets goeds te kunnen komen.

Spreek jullie later weer!

Ze geeft aan dat Boy1990 z'n oude simkaart van z'n oude provider kan gebruiken.......dat zal geen nanosim zijn.
Dus ik snap jouw opmerking niet helemaal.....

Ah komop, we zijn toch allemaal enigzins wat technisch aangelegd. Wat ze bedoelde is dat je een simkaart kunt gebruiken van de vorige provider, oftewel dat het toestel inderdaad simlockvrij is, ze heeft alleen niet gemeld dat dit een nanosim moest zijn omdat ze ervanuitging dat jullie dit wel wisten. Iedereen maakt wel eens een foutje he, zal ik ook gedaan hebben, maar aannames zijn dodelijk.....daarom zullen we geen aannames meer maken en in de toekomst alle informatie geven mogelijk.
Hahahaha.....relax....aannames zijn niet dodelijk hoor!!! 😄
Ik nam aan dat ze geen aannames maakte...vandaar....;)
Hahaha, hij is leuk 😉 Dat hebben ze mij altijd geleerd in mijn sales achtergrond, aannames zijn dodelijk.... mocht nooit zeggen ik neem aan, want dan besliste jij voor de klant. vandaar die uitdrukking.... maar nu weer terug naar de leveringen van de iPhone 5 🙂
clockw1ze

Liefhebber
 • 76Posts
 • 0Oplossingen
 • 2Likes
Stevie schreef:
[ ... ]
Hahaha, hij is leuk 😉 Dat hebben ze mij altijd geleerd in mijn sales achtergrond, aannames zijn dodelijk....  mocht nooit zeggen ik neem aan, want dan besliste jij voor de klant. vandaar die uitdrukking.... maar nu weer terug naar de leveringen van de iPhone 5 🙂
Terug naar mijn bericht 😛
Limbo

Stamgast
 • 87Posts
 • 0Oplossingen
 • 46Likes
Stevie schreef:
maar nu weer terug naar de leveringen van de iPhone 5 🙂
Wélke leveringen? Man Erg vrolijk
Stevie
Expert topicstarter
Expert
 • 2236Posts
 • 490Oplossingen
 • 130Likes
clockw1ze schreef:
En voor de 5e keer ben ik weer voorgelogen door de klantenservice..

Vorige week is mij al 4 keer beloofd dat die geleverd zou worden (ma/di/wo/do), en kreeg elke keer het bekende "GLS heeft hem opgehaald je kan hem de volgende dag verwachten", heb toen vrijdag gebeld waar die bleef en de medewerker zei dat zijn collega's dat nooit hadden kunnen zeggen aangezien ze dit niet kunnen zien. Vervolgens bel ik nog eens en krijg een andere medewerker aan de lijn die me vertelde dat er deze week een voorraad binnen kwam en dat mijn toestel daarbij zou zitten. Ik bel vandaag op of ik hem deze week kan verwachten, en krijg te horen dat er geen voorraad is en dat het nog wel een aantal weken kan gaan (standaard apple leverancier problemen blabla). Dit is toch geen stijl?

En nu lees ik van Stevie dat er een grote voorraad is binnen gekomen?

Ik heb 26-9 al besteld en zijn al bijna een maand verder en heb nog steeds niks binnen. Wat heb ik nou gehad aan deze "VERVROEGDE friends & family verlenging via de ambassadorshop" om een van de eerste te zijn. Dikke bull**bleep** dus.

Ik heb zelfs mijn hoesjes uit China nog eerder binnen, dit gaat toch nergens over.
Ben ik de enigste van de 26-9 groep die zijn toestel nog niet heeft?

16GB Zwart..
Terug naar jouw bericht inderdaad.
Die voorraad, dat weten ze daar ook nog niet denk ik. Ik krijg altijd vrij snel verse info van de eerste lijn, vandaar.
Die voorraad moet trouwens nog binnenkomen is er nog niet, maar zou vandaag komen.

Waarom je je toestel nog steeds niet hebt, dat weet ik helaas ook niet....
Hoop dat er na vandaag verandering in komt!

e-nova

Liefhebber
 • 39Posts
 • 0Oplossingen
 • 4Likes
Nee hoor clockw1ze, je bent niet de enige van de 26 september bestellers die zijn toestel nog niet heeft.
clockw1ze

Liefhebber
 • 76Posts
 • 0Oplossingen
 • 2Likes
e-nova schreef:
Nee hoor clockw1ze, je bent niet de enige van de 26 september bestellers die zijn toestel nog niet heeft.
ook f&f verlenging?
flieger

Stamgast
 • 187Posts
 • 0Oplossingen
 • 60Likes
Spijtig te lezen dat er ook nog genoeg '26-09 F&F verlengers' zijn die hun toestel nog niet hebben. Ik ben een '27-09 F&F verlenger' en had gehoopt wel zo'n beetje de eerste in de rij te zijn nu. 🙂
 
Hopen dat er voldoende binnenkomt om ons deze week allemaal blij te maken!
e-nova

Liefhebber
 • 39Posts
 • 0Oplossingen
 • 4Likes
Wel online verlenging geen F&F, ik mag gewoon het volle pont betalen 😄
Flex

Stamgast
 • 72Posts
 • 0Oplossingen
 • 3Likes
en om welke variant gaat het
swoek

Ontdekker
 • 4Posts
 • 1Oplossingen
 • 0Likes
@Stevie
 
Ik heb nog een order openstaan en ik wacht momenteel op goedkeuring nummerbehoud van jullie concurrent.
 
Ik heb een zwarte iPhone 16GB besteld, maar deze zou ik toch graag willen laten wijzigen naar de witte iPhone 5 16GB. Is dit nog mogelijk? Ordernummer is 1600454504.
 
Alvast bedankt voor het uitzoeken!
 
Groet
wbtje

Liefhebber
 • 24Posts
 • 0Oplossingen
 • 1Likes
wat is eigenlijk de reden van deze onderproductie?? je kan me niet wijsmaken dat apple zich niet had voorbereid op de grote vraag van de toestellen?
Flex

Stamgast
 • 72Posts
 • 0Oplossingen
 • 3Likes
swoek schreef:
@Stevie
 
Ik heb nog een order openstaan en ik wacht momenteel op goedkeuring nummerbehoud van jullie concurrent.
 
Ik heb een zwarte iPhone 16GB besteld, maar deze zou ik toch graag willen laten wijzigen naar de witte iPhone 5 16GB. Is dit nog mogelijk? Ordernummer is 1600454504.
 
Alvast bedankt voor het uitzoeken!
 
Groet
Nee dit is niet mogelijk, hier op het forum kunnen ze niet naar individuele orders kijken. Je moet de klantenservice bellen. Maar weet wel dat switchen van telefoon in principe annuleren en opnieuw bestellen is, dus je komt weer achteraan.
 
Ben_Vlake

Ontdekker
 • 3Posts
 • 0Oplossingen
 • 0Likes
Ik ben dan zeker de enige van de 25/9 groep die hem nog niet heeft...
Ook de enige die iPhone 4S 'per ongeluk' heeft ontvangen (en teruggestuurd)
TheBroker

Stamgast
 • 86Posts
 • 0Oplossingen
 • 31Likes
wbtje schreef:
wat is eigenlijk de reden van deze onderproductie?? je kan me niet wijsmaken dat apple zich niet had voorbereid op de grote vraag van de toestellen?
 
1. Apple heeft altijd onderproductie voor de iPhone, onderdeel van hun sales / marketing strategie.
2. Daarbij komt deze keer een extra kwaliteitscontrole in de assemblage, waarbij de productie vertraging oploopt.
swoek

Ontdekker
 • 4Posts
 • 1Oplossingen
 • 0Likes
Dat is dus geen optie. Ik wacht net als vele anderen al lang genoeg ;)... Dan maar hopen op een onbeschadigde zwarte iPhone 5. 
dirigent58

Meedenker
 • 12Posts
 • 0Oplossingen
 • 0Likes
Ik kan me voorstellen dat de klanten die al besteld hebben en wachten op hun telefoon ongeduldig worden, maar hoe zit het met de klanten die willen verlengen MAAR dat niet kunnen. Nu moet ik iedere dag weer de site in de gaten houden. Het zou netjes zijn als de bestaande klanten een sms of een belletje kregen dat de telefoon binnen is. Nu denk ik er over om over te stappen. Oh ja kreeg ik gister een spontaan telefoontje van de KS en wilde die me een IPHONE 4S aansmeren. BAH niet meer doen 🙂
wbtje

Liefhebber
 • 24Posts
 • 0Oplossingen
 • 1Likes
hahahha
peswyk

Gedreven Meedenker
 • 39Posts
 • 0Oplossingen
 • 4Likes
Kreeg inderdaad ook deze mail van VF.Schade en diefstal kunnen je belplezier flink verpesten. Verzeker daarom jouw Smartphone vandaag nog met Vodafone Garant via www.vodafone.nl/garant en stel je telefoon veilig vanaf €5 per maand. Geen info meer ontvangen per sms? Meld je af via My Vodafone. Hahahhaaaaa, eerst leveren VODAFONE !! En dan kijken we pas of we wel in zee gaan met jullie verzekering. Ben bang dat als ik een verzekering bij jullie afsluit, het héél lang kan duren voordat er een tevreden oplossing wordt aangedragen met betrekking tot enig schade ! Misschien zijn jullie dan bezig met het uitdelen van IPHONE 7!
Flex

Stamgast
 • 72Posts
 • 0Oplossingen
 • 3Likes
Het is nog verdacht stil 😞
anique

Gedreven Ontdekker
 • 5Posts
 • 0Oplossingen
 • 1Likes
Zo te zien zitten op dit moment de mensen die op 26 of 27 september hebben besteld op hun iPhone5 te wachten. Ik heb mijn verlenging op 3 oktober gedaan, dus wacht maar even geduldig af... Zijn er al mensen die na de 27e hebben besteld die hun iPhone5 hebben ontvangen?
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic