1
Vraag
2
Reageer en help mee
HulkindaMaking

Ontdekker
  • 1Posts
  • 0Oplossingen
  • 1Likes

Vodafone OneNumber misleidende reclame

Goedemorgen, 

 

Als jullie al reclame gaan maken voor OneNumber, vermeld dan duidelijk voor Apple Watch in plaats van "smartwatch".

 

Apple watch is zeker niet de enige en zolang  de overige smartwatches niet ondersteund worden is het best raar en ook vervelende clickbait.

 

"OneNumber voor Apple watch beschikbaar"

"Altijd bereikbaar ook zonder je iPhone in buurt"

 

Dat zou wat netter, zijn dan ons blij maken met een XXXX mus.

 

En opschieten met ondersteuning voor alle smartwatches, als jullie het in de buurlanden wel kunnen en jullie concurrenten het zelfs in Nederland, zou een bedrijf als Vodafone het toch zeker wel moeten kunnen regelen?

 

Ik ben echt al eeuwen klant bij jullie, maar krijg het gevoel, hoe groter jullie worden hoe minder jullie je interesseren voor de "kleine man" die ook nog eens "trouw" aan jullie zijn.

 

2 Reacties 2
Dave!

Gedreven Raadgever
  • 191Posts
  • 13Oplossingen
  • 52Likes

Welkom op de Klant Helpt Klant Community van Vodafone.

 

Op de webpagina van One Number staat keurig dat je bereikbaar bent zonder je toestel op zak en hoe het is beschreven. 

Zie ook hier Vodafone OneNumber 

 

Op deze pagina vind je de Apple Smart Watches die dit ondersteunen Smartwatches met OneNumber 

 

Mocht dit antwoord je niet helpen komt er binnen een aantal dagen een Community Moderator om je te helpen via dit topic, of neem zelf even contact op met de klantenservice van Vodafone

Energieboy
Expert
Expert
  • 11683Posts
  • 3462Oplossingen
  • 3077Likes

Het gaat er niet om dat er keurig op de Vodafone OneNumber staat welke toestellen je kan gebruiken, en welke horloges. Ik begrijp best dat mensen met een Android horloge ook graag gebruik willen maken met deze dienst. Het is soms erg lastig om te achterhalen of het nu om een Apple Horloge gaat of om Android. Doorverwijzen naar de klantenservice heeft geen zin want daar krijgt de klant ook te horen dat het nog niet werkt bij een Android toestel (overbodige doorverwijzing).

@HulkindaMaking 
Weet dat Apple Watch gebruikers hier bijna 2 jaar op hebben zitten wachten. Uiteraard heb jij daar niets aan maar dat geeft een beetje een indruk hoe lang die al hebben gewacht. Ik hoop echt dat ze sneller te werk gaat voor Android gebruikers en dat die ook alles kunnen doen wat ze er mee willen. Maar voor nu ben ik het eens dat het in de reclame best wel wat duidelijker gemaakt mag worden. Spijtig voor jou maar op dit moment is er nog geen ondersteuning. Oh ja, buurlanden kan je niet vergelijken met Nederland want ze hebben een heel ander netwerk systeem en Vodafone NL is niet hetzelfde als Vodafone DE of BE of FR of enz enz. Daar kunnen we ons, als klanten, niet naar kijken 😞 

Ik hoop echt dat het snel komt en wie weet helpt je topic hier aan mee 🙂 

E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic