Andere gebruikers met deze vraag

Jamesco

Ontdekker
  • 6Posts
  • 0Oplossingen
  • 5Likes

Red Unlimited is waardeloos!

Hoi, 

 

Ik ben al sinds dat ik het mij kan herinneren Vodafone klant. Ik ben recent overgestapt van Red Together naar Red Unlimited vanwege veranderende prive situatie. Ik dacht: ah fijn een abonnement zonder zorgen waarbij je unlimited data hebt. Ik gebruik 20 van de 30 dagen per maand minder dan 5gb. Prima, dan werkt dit top! Maar op het moment dat ik het echt nodig heb, unlimited data, moet ik na 6gb naar een App om mezelf als een soort klein kind nog meer data te geven. Ik vind dit echt heel erg sneu, dat je op deze manier je duurste abonnement durft in te richten. Ik neem dit abonnement juist om volledig 'care free' te zijn, mij geen zorgen hoef te maken over dataverbruik en belminuten e.d.. 

 

Nu als mijn 6gb op is, soms ben je net te laat (bijvoorbeeld tijdens een video call oid), wordt mijn internet erg traag, het openen van de app is dan bijna onmogelijk. En dan kan ik 1gb erbij krijgen... Als ik geluk heb! Want de helft van de tijd is de App niet up-to-date met je daadwerkelijk verbruik. 

 

Is er enig zicht op dat deze abonnementsvorm echt een Unlimited abonnement wordt? Bij KPN las ik dat je bijvoorbeeld je data kunt toevoegen met een SMS, dat is toch veel handiger als je data op is? Dat zou ik nog wel enigszins acceptabel vinden. Maar hier wil je toch eigenlijk helemaal niet mee bezig zijn?

 

 

 

 

Andere gebruikers met deze vraag