1
Vraag
2
Reageer en help mee
Energieboy
Super Expert
Super Expert
  • 11496Posts
  • 3432Oplossingen
  • 3021Likes

Gesprek in de wacht zetten of conferentiegesprek voeren

Nu is deze topic altijd wel handig om te weten maar tijdens deze vervelende crisis kan het heel handig zijn om te weten hoe je nu een gesprek in de wacht kan zetten op je iPhone. Als je in gesprek bent en je neemt de horen van je oor af dan krijg je in het scherm een paar opties te zien. Druk kort op de knop Geluid Uit en je zet nu tijdelijk je microfoon uit zodat de ander je niet meer kan horen (deze knop zit links boven bij alle andere rondjes). Zodra je klaar bent kan je weer op Geluid Uit drukken en dan kan de ander je weer horen.

Stel nu dat er nog een gesprek binnen komt als je al aan het bellen bent. Dan zie je op dezelfde plek het rondje met Wacht in beeld. Je kan nu het gesprek in de wacht zetten en het tweede gesprek aannemen. Ben je klaar met dit gesprek dan kan je weer terug naar je eerste gesprek. Wel zo handig, toch?

En mocht je nu een conferentiegesprek willen starten dan tik je tijdens een gesprek op ‘Voeg gesprek toe’, je belt een ander nummer en druk vervolgens op ‘Voeg samen’. Dit herhaal je dan net zo vaak tot je iedereen, die aan het gesprek mee mag doen, in de call hebt zitten. Wil je in dit gesprek met iemand Privé praten dan druk je op de i (rondje met de letter i erin) en druk vervolgens op 'Privé' naast de persoon. druk op 'Voeg samen' om naar het conferentiegesprek terug te keren. Wil je het gesprek beëindigen: Druk op i (rondje met de letter i erin) naast een persoon en tik vervolgens op 'Stop'.

0 Reacties 0
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic