Sharon
Oud Community Moderator
Oud Community Moderator
  • 3523Posts
  • 215Oplossingen
  • 439Likes

Wij wensen iedereen een gezond en gelukkig 2022!

Wat hebben we weer een bewogen jaar achter de rug. Voor de Vodafone Community is er ook flink wat veranderd. We staan graag even met je stil bij de hoogtepunten van 2021. 


De metamorfose 
Het nieuwe jaar begon meteen goed met een volledig nieuw platform. Dat was wel even spannend voor ons: is de Community straks nog herkenbaar? Zijn alle topics en artikelen meeverhuisd? En kan iedereen nog inloggen? 

Op 28 januari was het zover en werd de volledige Community overgezet naar de nieuwe omgeving. Spannend! In de weken erna zijn we als Community team achter de schermen bezig geweest om de puntjes op de i te zetten. Dit resulteerde uiteindelijk in een mooie, strakke Community met veel meer opties dan voorheen. We hopen dat jullie deze verandering net zo positief hebben ontvangen als wij. 

iPhone
Een ander hoogtepunt is de jaarlijkse iPhone lancering. Zodra de nieuwe iPhone aangekondigd wordt, vinden veel klanten hun weg traditiegetrouw naar de Community. Samen discussiëren over de features van het nieuwe model én in spanning afwachten wanneer de telefoon nu eindelijk geleverd wordt: "heb jij em al?!"

De Vodafone Community is op dat moment de place to be. Het jaarlijkse iPhone-topic werd daardoor meer dan 5000 keer bekeken in september en oktober. 

Leuke statistieken
In 2021 hebben we meer dan 4000 nieuwe leden mogen verwelkomen. In totaal is de Vodafone Community 1.400.363 x bezocht. Meer dan een miljoen bezoekers! We hebben met z'n allen meer dan 6000 berichten geplaatst, én we vonden elkaar gelukkig allemaal heel aardig met 2440 likes. 

De meest bekeken pagina's van 2021 waren de artikelen met updates over de 3 grote storingen in oktober. Deze topics waren samen goed voor meer dan 120.000 visits in een tijdsperiode van 4 weken. 

Bedankt en tot in 2022!
Al jullie bijdrages, commentaar, input en tips & tricks hebben wij het hele jaar enorm gewaardeerd. We kijken ontzettend uit naar het nieuwe jaar en hopen jullie allemaal weer een goede gezondheid te ontmoeten, offline of online. Namens het hele Vodafone Community team wensen we iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar! 🎅🎄🥂

 

Het Vodafone Community team

2 Reacties
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties op dit artikel.

Uitgelicht topic