Serkan B
Oud Community Moderator
Oud Community Moderator
  • 4256Posts
  • 241Oplossingen
  • 733Likes

Waar vind ik mijn PUK-code?

Vraagt je toestel om een pukcode? Dan is je simkaart geblokkeerd. Dit gebeurt als je 3 keer de verkeerde pincode hebt ingevoerd. Om je simkaart weer te kunnen gebruiken heb je je pukcode nodig.

Waar vind ik mijn pukcode?
Je vindt de pukcode in My Vodafone. Hiermee activeer je je simkaart weer als deze geblokkeerd is door 3 x de verkeerde pincode in te voeren. Klik op onderstaande button om direct naar de pagina van jouw pukcode te gaan. Je vindt deze bovenaan de pagina in het witte veld onder het rode kopje “Toestel, sim en diensten". 

< Pukcode opzoeken >

Ik kan niet inloggen in My Vodafone
Je telefoon is geblokkeerd dus My Vodafone via de app is natuurlijk geen optie. Kun je wel gebruik maken van een desktop? Of inloggen via een andere mobiele telefoon? Top! Volg dan alsnog bovenstaande button voor jouw pukcode. Is dit voor jou allebei niet mogelijk? Dan is de pukcode enkel op te vragen via onze klantenservice

Als inloggen niet lukt omdat de inloggegevens niet (meer) kloppen, bekijk dan dit topic voor hulp hierbij.

Let op: als je nog geen My Vodafone account hebt, kun je deze nu ook niet eerst aanmaken aangezien je daarvoor een sms’je moet ontvangen op je telefoon. Neem in dit geval dus ook contact op met onze klantenservice
 
Heb je nog vragen of is het gelukt?
Indien je nog vragen hebt kun je een vraag stellen onder dit topic. Heb je het kunnen oplossen door de informatie in dit topic? Laat het ons dan weten door onderaan dit topic de feedback vragen te beantwoorden. Dankjewel!

10 Reacties
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties op dit artikel.

Uitgelicht topic