Sharon
Community Developer
Community Developer
 • 3521Reacties
 • 212Oplossingen
 • 426Likes

My Vodafone: geen rollen beschikbaar

Wil jij inloggen op My Vodafone en krijg je de melding “Geen rollen voor de gebruiker beschikbaar”? Lees dan snel verder!

 

Deze foutmelding betekent namelijk: "leeg account". Er zit dus nog geen account gekoppeld aan jouw gegevens. Hiervoor zijn twee oplossingen:

 1. Probeer in dit geval altijd eens in te loggen op My Vodafone via de website. Daarna kun je bij Profiel je mobiele nummer koppelen aan je account. Daarna zou alles weer moeten werken. Is dit niet het geval? Snel door naar optie 2 dan!
 2. Vul, als je dit nog niet gedaan hebt, bij je profiel de volgende gegevens aan: mobiele nummer, naam, adres, geboortedatum en laatste 4 cijfers van het bankrekeningnummer. Stuur ons vervolgens een bericht dat je de geen-rollen- beschikbaar- melding krijgt. Dit kan door een reactie te plaatsen onder dit topic óf een eigen topic te openen
  Wij resetten dan vervolgens je account en sturen je uitnodiging om een nieuw account aan te maken. 


Lukt het dan nog steeds niet? Bekijk ook eens dit topic over inlogproblemen. Heb je andere feedback? Dan horen wij het natuurlijk ook graag! 

2 Reacties
munro123450
Nieuwkomer
 • 1Reacties
 • 0Oplossingen
 • 0Likes

Ik heb de foutmelding rollen niet beschikbaar

Cecilia
Community Moderator
Community Moderator
 • 631Reacties
 • 162Oplossingen
 • 302Likes

Hi @munro123450
Een warm welkom op de Vodafone Community!

Tijd om hiermee aan de slag te gaan. Waar ik wel benieuwd naar ben is of je toevallig ook optie 1 al had gecontroleerd in dit topic? Zo niet, dan wil ik je vragen om dat te doen. Mocht dat geen oplossing bieden, stuur mij dan een privéberichtje met daarin de volgende gegevens:
Naam contractant:
Adresgegevens:
Mobiel nummer:
Laatste 4 cijfers van het IBAN rekeningnummer:
Geboortedatum:

In het weekend zijn wij via de Community niet aanwezig. Het kan dus zijn dat je niet direct een respons krijgt. Mocht je liever direct geholpen willen worden, dan raad ik je aan om even te bellen of te chatten. 

Uitgelicht topic

iPhone 13

Apple heeft de iPhone 13 gelanceerd. Net als de 12-serie zijn het weer vier verschillende modellen: de iPhone 13, de iPhone 13 Pro, de iPhone 13 Pro Max en de iPhone 13 Mini. Praat hier mee over de ni...

Geplaatst in Tips van Vodafone