Is mijn Vodafone prepaid verlopen?

Werkt jouw Vodafone prepaid simkaart niet meer? Dan is het prepaid nummer waarschijnlijk verlopen omdat je het te lang niet gebruikte. Wat nu? 


Twee opties
Is je mobiele nummer al volledig afgesloten? Dan kunnen we het helaas niet meer her aansluiten. Het behouden van je oude prepaid nummer is in dit geval dus niet meer mogelijk. Wil je toch weer prepaid gebruiken, bestel dan een nieuwe simkaart. Je krijgt dan een nieuwe prepaid simkaart, met een nieuw 06-nummer.

< Bestel een nieuwe prepaid simkaart >

Ben je wel nog bereikbaar maar kun je zelf niet bellen? Waardeer dan snel je tegoed op en pleeg een belletje, stuur een sms’je of ga het internet op via ons mobiele netwerk! Je mobiele nummer blijft dan gewoon van jou. 

< Waardeer mijn tegoed op >

Hoe werkt dit dan? 
Je tegoed en nummer blijven onbeperkt geldig als je het tegoed minimaal 1x in de 6 maanden gebruikt. Gebruik je je prepaid nummer langer dan 6 maanden niet? Dan kun je je tegoed daarna 3 maanden niet gebruiken. Je bent de eerste 2 maanden wel nog bereikbaar. Waardeer je in die 3 maanden op? Dan blijven je nummer en het tegoed gewoon van jou. Als je niet opwaardeert, sluiten we je nummer af en vervalt je tegoed.

 

Sharon VF
Community Developer
Community Developer
  • 3516Reacties
  • 207Oplossingen
  • 415Likes
1 Reactie

Geldigheid beltegoed:
Bel *101# en je ziet op je mobiel jouw beltegoed en de datum tot wanneer het beltegoed geldig is.

LibertelRene
Ontdekker
  • 6Reacties
  • 0Oplossingen
  • 1Likes