Sharon
Oud Community Moderator
Oud Community Moderator
  • 3523Posts
  • 215Oplossingen
  • 441Likes

Inflatiecorrectie 2021

Is jouw rekening opeens een paar cent hoger dan verwacht? Dat komt door de jaarlijkse inflatiecorrectie. Elk jaar stijgen prijzen door inflatie. Dat geldt ook dit jaar weer voor onze abonnementskosten. Vodafone past per 1 oktober 2021 de vastgestelde inflatiecorrectie toe op jouw abonnement.


Dit betekent dat je abonnementskosten vanaf 1 oktober 2021 met 1,3%  stijgen. Dit percentage is vastgesteld door het CBS. Deze prijsverhoging geldt echter alleen als je een abonnement hebt afgesloten voor 1 juli 2021. Is dit voor jou het geval? Dan vind je een aankondiging hiervan op je factuur van september, én een reminder op de factuur van oktober. 

Bekijk mijn factuur in My Vodafone

Inflatie geldt niet voor kortingen
De verhoging door de inflatiecorrectie heeft alleen betrekking op de abonnementstarieven, zonder kortingen. Dus factuurkorting of de extra korting die je ontvangt omdat je ook Ziggo klant bent, telt hierbij dus niet mee. Alle andere tarieven zoals het binnen- en buitenbundeltarief en de kosten voor een BloX blijven hetzelfde. Ook de voorwaarden voor je abonnement wijzigen niet. 

Meer info?

De inflatiecorrectie is opgenomen in artikel 9 van de Algemene Voorwaarden voor Consumenten op pagina 6. Meer informatie over de inflatiecorrectie vind je hier. Zoek je meer uitleg over hoe je rekening is opgebouwd? Lees dan dit topic

Heb je vragen over de inflatiecorrectie? Laat het ons weten in de reacties of open je eigen topic. De Community denkt graag met je mee. 

E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties op dit artikel.

Uitgelicht topic