Sharon
Oud Community Moderator
Oud Community Moderator
  • 3523Posts
  • 215Oplossingen
  • 439Likes

Hoe maak ik een My Vodafone account aan?

Een account aanmaken voor My Vodafone kost 5 minuten van je tijd. In dit topic lopen we samen met jou de stappen door zodat er niks mis kan gaan.

Klik op de volgende button om te beginnen. 

< Maak een account voor My Vodafone >

Het eerste dat we nodig hebben is je mobiele nummer.

Vul hier het nummer in waarvoor je een account wilt aanmaken. Vervolgens wordt de knop rood en kun je de Code opvragen. Je ontvangt dan een sms’je op het mobiele nummer dat je hebt doorgegeven. 

Let op: dit nummer moet dus wel actief zijn op ons netwerk! Is je nummerbehoud bijvoorbeeld nog niet afgerond, of je nieuwe abonnement nog niet actief? Dan kun je dus ook nog geen account aanmaken. 

Is je nummer wél actief en heb je het sms'je ontvangen? Dan ​​verschijnt dit scherm: 

Na het invullen van de 6-cijferige code wordt de knop weer rood en kun je klikken op Code controleren. Als je nummer door ons herkend wordt, verschijnt daarna een scherm waar we vragen om het e-mailadres waarmee je wilt registreren. 

Het spreekt voor zich: vul je e-mailadres in en verzin een sterk wachtwoord. Gebruik voor de beste beveiliging een wachtwoordzin. Uitleg hierover vind je in dit topic. Heb je alles ingevuld? Klik dan op Ga verder. 

Vervolgens ontvang je in de mailbox van het opgegeven e-mailadres een e-mail om je account te activeren.

Als je op de link in dit e-mailbericht klikt, krijg je de bevestiging dat je account is geactiveerd en kun je gebruik maken van My Vodafone.

Je hebt nu een My Vodafone account, leuk! Maar wat kun je er nou allemaal mee? Nou, heel veel. Met een account van My Vodafone heb jij je telefoonzaken namelijk allemaal zelf in de hand. Je bekijkt je verbruik, betaalt je rekening, wijzigt je gegevens én past zelf je abonnement aan. Lees meer informatie over de mogelijkheden van My Vodafone in dit topic

Het lukt niet…
Lukt het met deze stappen toch niet om een account aan te maken? Laat ons in de reacties weten waar je tegenaan loopt. De Community helpt je graag! 

E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties op dit artikel.

Uitgelicht topic