De Samsung Galaxy S21 (5G), S21 (5G) + en de S21 Ultra (5G) zijn er!

News

De release van Samsungs nieuwste Galaxy serie houdt menig tech-liefhebber al even in zijn greep. Vandaag, 14 januari, is het dan eindelijk zo ver. Samsung lanceert de nieuwe Galaxy S21 series 5G. Zoals verwacht bestaat de serie uit drie modellen: de S21, S21+ en de S21 Ultra.

De Galaxy S21 series 5G telefoons zijn vanaf vandaag te bestellen via onze webshop. Je plaatst dan een pre-order voor één van de toestellen.

< Ik wil een Samsung S21 bestellen >

 

5G
Alle modellen uit de Galaxy S21 serie zijn 5G telefoons. En dat is goed nieuws, want bij Vodafone maak je met een nieuw of bestaand Red abonnement automatisch gebruik van ons 5G-netwerk. In heel Nederland. Houd er wel rekening mee dat 5G niet werkt op de Samsung S21 serie als je Dual Sim gebruikt (eSIM + simkaart). Je telefoon schakelt dan automatisch terug naar het 4G netwerk.

Pre-order actie: gratis Galaxy SmartTag + Galaxy Buds
Plaats jij een pre-order tussen 14 en 28 januari 2021? Dan krijg je bij de S21 en S21+ gratis een Galaxy SmartTag en de draadloze Galaxy Buds Live (t.w.v €139). 
Ga jij bij de pre-order voor de S21 Ultra? Dan ontvang je de Galaxy SmartTag en de Galaxy Buds Pro
(t.w.v € 229): Samsungs nieuwste, high-end earbuds waarmee je geniet van een fenomenale geluidsbeleving.

Na aankoop van het toestel vraag je met de aankoopbon de Galaxy Buds aan via www.samsung.nl/nl/promo

Bestellen & Leveren
De pre-order periode loopt van 14 t/m 28 januari 2021. De eerste telefoons worden dan vanaf 29 januari geleverd. Houd hierbij rekening met wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Bestel jij dus meteen de 14e, dan wordt jouw toestel ook als één van de eersten geleverd. Vanaf 29 januari start dan de “normale” verkoop van de nieuwe Samsung. 

Ga jij ervoor?
Natuurlijk zijn we weer heel erg benieuwd naar jullie mening. Wat vind je van de nieuwe toestellen en de spectaculaire specs?

  • 120Hz Dynamic AMOLED 2X schermen
  • Krachtige Exynos 2100 processor
  • Eindeloze camera opties zoals Director View mode, 8K Video Snap en Single Take
  • All Day Intelligent Battery: accucapaciteit van 4000mAh tot maximaal 5000mAh
  • Wordt geleverd met USB-kabel, maar zonder oplaadstekker en oortjes

Lees de laatste reviews en meer achtergrondinformatie hier. Ga jij de nieuwe Samsung S21 bestellen? Of heb je een andere vraag? Laat het ons weten in de reacties!

Volg dit topic voor updates
Heb jij al een account op onze Community? Klik dan als je ingelogd bent op 'Topic volgen' en je ontvangt automatisch een e-mail bij updates. Ben je nog geen lid van het forum? Maak dan nu een account aan.

Steven VF
Community Moderator
Community Moderator
  • 9921Reacties
  • 1408Oplossingen
  • 1626Likes