Steven
Oud Community Moderator
Oud Community Moderator
  • 11416Posts
  • 1741Oplossingen
  • 2204Likes

De Samsung Galaxy S20, S20+ en de S20 Ultra zijn er!

Het is weer februari en dat betekent: de launch van nieuwe Samsung modellen  Hier hebben we lang naar uitgekeken. Vodafone krijgt daardoor drie nieuwe toestellen in het assortiment die allemaal 5G ready zijn. 


Pre-order!

De Samsung Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra bestel je nu via pre-order in onze webshop, in één van onze Vodafone winkels of door te bellen naar 0800-0560 (gratis). 

< Ik wil een pre-order plaatsen >

 

Gratis Galaxy Buds

Bestel je tussen 11 februari en 8 maart een Galaxy S20+ of een Galaxy S20 Ultra, dan heb je recht op gratis Galaxy Buds ter waarde van €169,-. Na aankoop van het toestel kun je met de aankoopbon de Galaxy Buds aanvragen via www.samsung.nl/nl/promo

Let op: de Samsung Galaxy S20 is uitgesloten van deze actie. 

 

 

Galaxy S20 Galaxy S20+ Galaxy S20 Ultra

 

 

 

4G & 5G variant 5G variant 5G variant
Camera 10MP Camera 10MP Best Camera 40MP
Battery 4000 mAh Battery 4500 mAh Battery 5000 mAh
€33,- p/m €34,- p/m €34,- p/m
€48,- one-off €120,- one-off €360,- one-off


Wat zijn de specs?

Benieuwd naar specifieke features van deze nieuwe Samsung familie? Klik dan hierrrrrr: 


 

 

Veel gestelde vragen

Ik heb een toestel besteld. Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?
Dat ligt aan de status van je bestelling. Neem hiervoor contact op met 0800-0560 (optie 1). Houd er rekening mee dat dit van invloed kan zijn op het bestelproces. De levering kan hierdoor langer duren.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling wordt geleverd?
De leveringen zijn gepland voor de S20 en de S20+ vanaf 13 maart. De levering van de Samsung S20 Ultra heeft wat vertraging. Houd hierbij rekening met een leveringsmoment tussen 13 maart en begin april. Na je bestelling ontvang je concrete informatie over de levertijd van je toestel. Bij verlengingen sturen we je een e-mail zodra de bestelling is verstuurd. Je ontvangt daarbij een Track & Trace nummer om de status van de bestelling na te kijken. Bij nieuwe aansluitingen ontvang je een e-mail om een leverafspraak te maken (i.v.m. identiteitscontrole) zodra de voorraad voor jouw bestelling is gereserveerd. 

Ik heb nummerbehoud aangevraagd. Wanneer krijg ik mijn toestel?
Stap je over met nummerbehoud? Dan moet het verzoek tot nummerbehoud eerst afgerond worden voordat we kunnen leveren. Hierdoor kan je bestelling dus vertragen. 

Wat vind jij? 
Uiteraard zijn we weer benieuwd naar jouw mening over de nieuwe Samsung toestellen. Wat vind jij van van deze nieuwe modellen? Ga je één van de toestellen aanschaffen en welke? Laat het ons weten in een reactie onder dit topic. 

25 Reacties
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties op dit artikel.

Uitgelicht topic