Vodafone Info
Community Developer
Community Developer
  • 288Reacties
  • 25Oplossingen
  • 182Likes

Zo werkt de Vodafone Community

 

Leuk dat je de Vodafone Community hebt gevonden, welkom! Op de Community vind je informatie over alle  producten en diensten van Vodafone. Of je nou klant bij ons bent of niet, samen weten we meer en vragen staat vrij. Genoeg leden die voor jou klaar staan.

Bezit jij veel kennis over een bepaald onderwerp? Deel het op de Community en help andere klanten! Bekijk hiervoor eens de onbeantwoorde topics bij Community activiteit.
Zit je met een dringende vraag? Stel deze dan hier. Zodra je een reactie hebt, ontvang je van ons een notificatie per mail.  Liever geen notificaties via de mail? Stel dan in je profiel je voorkeur in.


Nog geen reactie? Kijk dan eens op de homepagina bij de Recent actieve topics. Daar vind je alle actuele onderwerpen waar op dit moment over wordt gesproken. Zoeken in de bestaande topics kan natuurlijk ook via de zoekbalk hierboven en via onze categorieën op de homepagina.

 

Abonneren
Je kan je ook abonneren op een specifiek onderwerp of topic. Ben jij een Apple fan? Abonneer je dan bijvoorbeeld op het Apple board in september. Zo ontvang je alle laatste updates van de jaarlijkse introductie van de nieuwe iPhone via e-mail. Een abonnement is mogelijk op categorie, subcategorie én topic-niveau. Via "Opties" rechts van je scherm, kies je dan voor "Abonneren". 

 

abonneren.png

 

Meer weten? Lees dan op je gemak onderstaande topics even door.

 

Help pagina met veelgestelde vragen
Maak kennis met onze moderators
Onze huisregels
De algemene voorwaarden

< Of open meteen je eigen topic! >

 

Veel plezier op de Community!

 

Het Vodafone Community team

0 Reacties 0

Uitgelicht topic

iPhone 13

Apple heeft de iPhone 13 gelanceerd. Net als de 12-serie zijn het weer vier verschillende modellen: de iPhone 13, de iPhone 13 Pro, de iPhone 13 Pro Max en de iPhone 13 Mini. Praat hier mee over de ni...

Geplaatst in Tips van Vodafone