Energieboy
Super Expert
Super Expert
  • 11500Posts
  • 3432Oplossingen
  • 3021Likes

iPhone 14 Pro-modellen worden schaars, volgens Apple

08-november-2023 geplaatst met informatie vanuit Persbericht van Apple.

Het zal de komende tijd lastiger zijn om een iPhone 14 Pro of iPhone 14 Pro Max te vinden omdat de fabriek, waar Apple deze modellen laat maken, op dit moment draait op minder capaciteit als gevolg van coronamaatregelen.

Net zoals veel bedrijven heeft ook Apple te maken gehad met oplopende levertijden als gevolg van de coronapandemie. Mensen moesten langer wachten op hun aankoop door chip tekorten en beperkingen in de fabrieken. In een persbericht zegt Apple nu dat de voorraad van de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max de komende tijd beperkt is en dat dit voor iedereen gevolgen heeft. Apple zegt er natuurlijk van alles aan te doen om het productieniveau weer op pijl te krijgen en daardoor weer normaal te kunnen leveren. Maar op dit moment gelden er in China strenge beperkingen door coronamaatregelen om een verdere COVID-19 uitbraak te voorkomen. 

Apple heeft op dit moment serieus een probleem en geen voorraad om dit alles op te vangen. Daarom kan het zijn dat klanten langer moeten wachten op hun bestelling. Of dit ook bij Vodafone een probleem oplevert weet ik natuurlijk niet maar het is wel het melden waard en zeker voor mensen die zitten te wachten op een iPhone 14 Pro of iPhone 14 Pro Max. 

Mocht jij nog op je toestel zitten te wachten, bekijk dan de voorraad pagina van Vodafone

0 Reacties 0
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic