Aankondigingen
Update: De pre-order van de iPhone 15 is gestart! Klik hier voor alle informatie.
Energieboy
Super Expert
Super Expert
  • 11243Posts
  • 3403Oplossingen
  • 2832Likes

Prepaid bij Vodafone nu ook als eSIM verkrijgbaar

Het verbaast mij dat Vodafone stilletjes de eSIM heeft ingevoerd voor Prepaid houders. Het blijkt nu mogelijk te zijn om je Prepaid SIMkaart om te laten zetten naar een eSIM of als je een nieuwe Prepaid SIMkaart aanschaft dan heb je de keuze uit een eSIM of SIMKaart. 

Ja mensen, het is nu ook mogelijk bij Vodafone. Erg handig voor als je een tweede mobielenummer in je toestel wil gebruiken of wanneer je alleen maar een Prepaid SIMkaart hebt en een eSIM wil aanschaffen omdat je naar het buitenland gaat en daar een "plaatselijk" SIMkaart in je toestel wilt stoppen. Hoe dan ook, het is super handig! Als iPhone gebruiker weet ik dat je vanaf iPhone 13 en nieuwere modellen ondersteuning heeft voor twee actieve eSIM's.

Heb je al een SIMkaart en wil je deze omwisselen naar een eSIM, dan kan je dit heel eenvoudig doen via de speciale Wissel je SIM om pagina van Vodafone. Daar vraag je een eSIM voucher aan door je mobiele telefoonnummer op te geven en dan krijg je een controle code per SMS en die moet je dan invoeren. Dit kan overigens ook als je een SIMkaart wil aanvragen. 

Heb je nog geen Prepaid van Vodafone en wil je deze aanschaffen? Bij aanschaf van een Prepaid kaart krijg je eerst een SIMkaart en wil je deze vervangen voor een eSIM dan moet je dit doen via de Wissel je SIM om pagina van Vodafone. Ik hoop dat Vodafone het mogelijk maakt om zelf te kiezen of je nu een SIMkaart wil of een eSIM. Is wel zo handig en minder kosten voor Vodafone om op te sturen 😁


image.jpeg

 

0 Reacties 0
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Polls
Hoe lang gaat jouw mobiel mee?

Uitgelicht topic