Aankondigingen
Update: De pre-order van de iPhone 15 is gestart! Klik hier voor alle informatie.
Energieboy
Super Expert
Super Expert
  • 11243Posts
  • 3403Oplossingen
  • 2832Likes

Inflatiecorrectie 1 oktober 2023

Jawel, het is weer bijna 1 oktober en dan mag Vodafone z'n tarieven verhogen. Vodafone zal dan ook een inflatiecorrectie gaan doorvoeren en dit jaar waarschijnlijk 10 procent. Vodafone baseer de prijsverhoging op de inflatiecijfers van CBS over 2022. De inflatiecorrectie is een berekening over het abonnementsbedrag zonder de korting. Volgens nu.nl zullen de prijzen voor extra diensten en de beltarieven niet veranderen. 

Vorig jaar kwamen we als klant van Vodafone er goed van af omdat toen de inflatiecorrectie 2,7 procent bedroeg. De prijsverhoging is geen geldige reden om een contract voortijdig op te kunnen zeggen. Inflatiecorrectie is een onderdeel van de algemene voorwaarden waarin staat dat deze de prijzen één keer per jaar mag aanpassen.

1 Reactie 1
nielsvo

Gedreven Meedenker
  • 17Posts
  • 0Oplossingen
  • 42Likes

Nu ik dit lees word ik nog blijer dat ik vorige maand ben overgestapt naar KPN vanwege de achterblijvende Apple Watch ondersteuning bij Vodafone. Nu ontloop ik mooi die inflatiecorrectie (ook bij KPN, want contract afgesloten na 1 juli) terwijl ik nu al geniet van Apple Watch ondersteuning én ook nog eens €1 korting op mijn maandelijkse Spotify abonnement.

Zie Vodafone er straks ook nog wel voor aan om voor Apple Watch ondersteuning ook nog meer te durven vragen dan de huidige €5 bij  KPN of T-Mobile.
Als je contract voor 1 oktober afloopt, loont het dus wellicht de moeite om eens naar een andere provider te kijken.

E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Polls
Hoe lang gaat jouw mobiel mee?

Uitgelicht topic