Rom

Ontdekker
  • 1Posts
  • 0Oplossingen
  • 0Likes

Via hotspot de dataschijf bedrijf benaderen sinds kort niet meer mogelijk bij Vodafone, wel met KPN!

Tot  ca een maand geleden kon iedereen van ons bedrijf via hotspot met z'n  iphone  met Vodafone abonnement de dataschijf van ons bedrijf bereiken en dan daarop werken. Email is wel via hotspot bereikbaar (want dit zit in de cloud). 

Nu kan dit niet meer. Het is wel zeer nodig omdat we veel onderweg zijn o.a. in buitenland.

 

Het lukt WEL met iphone - kpn provider. Wat is er aan de hand bij Vodafone?

 

 

1 Reactie 1
Energieboy
Expert
Expert
  • 11753Posts
  • 3466Oplossingen
  • 3088Likes

Hoi @Rom 
Welkom op de klanten helpen klanten Community van Vodafone. 

Gebruik je e-mail via smtp van Vodafone of je eigen provider? Mocht je via Vodafone gebruiken dan is deze functie al enkele maanden niet meer actief bij Vodafone. Gaat het via een andere weg, of heb je het over een zakelijk abonnement, dan heb ik daar zo 123 geen antwoord op. Voor zakelijk abonnementen kan je contact opnemen met de zakelijke klantenservice en als je dus via Vodafone server je mail bekeek of verstuurde, dan is dit niet meer mogelijk. 

Als het niet zakelijk is dan kunnen even door denken op deze particulieren community. Hoe bedoel je dat iemand via z'n hotspot wel in de cloud kwam en nu niet meer? Dan gebruikte deze dus z'n mobiel als hotspot en met iets anders ging die dan via z'n toestel op internet? Welk toestellen hebben deze, allemaal iPhone? Zijn deze geüpdatet naar iOS 16.1.1?

E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic