Mevr

Ontdekker
  • 1Posts
  • 0Oplossingen
  • 0Likes

Motorola | Vodafone 4G problemen met ING en DigiD

Ik ben al de hele avond bezig met het proberen op te lossen van mijn netwerkverbinding bij overheid webpagina's zoals DigiD, MijnOverheid app en ING internetbankieren.

Ik ben deze maand overgestapt naar Vodafone en op de één of andere manier doet mijn internet het niet in combinatie met deze apps en browsers.

Ik zie meerdere blogs hierover, je wordt van het kastje naar de muur gestuurd en er wordt continu aangegeven dat de fout bij ING ligt, echter is dit niet het geval.

Het probleem komt namelijk niet alleen daar voor maar bij meerdere apps.

Alle stappen in voorgaande blogs werken gewoon weg niet.

 

Ik heb in de twee weken dat ik klant ben alleen maar negatief contact en problemen ervaren.

Ik heb erg spijt van mijn keuze voor deze provider maar zit er helaas een jaar aan vast.

Ik heb een Motorola G8 Power en ik sta er op dat dit zo spoedig mogelijk wordt opgelost vanuit Vodafone.

In tijden als deze kan je niet meer zonder internet bankieren en je DigiD heb je nodig voor eventuele Coronapas en alle belangrijke zaken.

1 Reactie 1
Energieboy
Super Expert
Super Expert
  • 9449Posts
  • 2997Oplossingen
  • 2107Likes

Hoi @Mevr 
Welkom op de klanten helpen klanten Community van Vodafone. 

Uiteraard heel vervelend dat dit probleem nog altijd actief is. Ik heb mij laten vertellen dat het iets met beveiliging te maken heeft waarmee ING, Motorola en Vodafone een probleem mee hebben. Of dit ook daadwerkelijk is, kan ik niet met 100% zeggen, daarvoor zit ik niet voldoende bij het vuur. Het is en blijft een vervelend probleem en als je er echt flinke klachten over hebt dan zou ik het klachten formulier invullen bij Vodafone en aan te geven dat je toch graag je abonnement wil opzeggen. Dit is natuurlijk wel een gegronde reden, waarmee ik hoop dat Vodafone je dan alsnog de keuze geeft om weer weg te gaan?! Uiteraard weet ik niet of ze dit ook gaan doen, maar je kan het proberen. Zeker omdat je net klant bent geworden. 

Al hoewel het toch een heel lastig iets blijft en hoop dat de betreffende bedrijven samen eens rond de tafel gaan. 

Uitgelicht topic