SamsungExpert
Super Expert
Super Expert
  • 4685Posts
  • 439Oplossingen
  • 895Likes

WhatsApp nu ook op de PC?


Zoals je al aan de afbeelding zag is WhatsApp nu ook beschikbaar voor de PC. Maar er zitten wel een aantal eisen aan zowel van je smartphone als van je PC. Maar toch hoe ongelofelijk tof is dit idee van WhatsApp!

Hoe werkt WhatsApp op het web?
Er zijn een aantal eisen nodig om via je PC WhatsApp te gebruiken, zo moet je de nieuwste versie hebben van Google Chrome (en let op, alleen Google Chrome wordt ondersteund). Als je ingelogd bent moet je wel nog een aantal opties toestaan zoals meldingen die je dan ook krijgt via Chrome via een klein wit balkje met de tekst in de rechteronder hoek. En ook om sprekend op te nemen moet je even de microfoon toestemming geven.

WhatsApp Web via het toestel
Als je gebruikt wilt maken van WhatsApp Web moet je eerst de app updaten naar de nieuwste versie zodat WhatsApp Web wordt ondersteund. Als je dan het menu venster opent zie je WhatsApp Web er tussen staan, klik hierop en zorg ervoor dat je op de PC naar https://web.whatsapp.com/ gaat om daar de QR code te laten scannen via je toestel. Als dit eenmaal is gedaan kun jij aan de slag met WhatsApp Web.

Welke apparaten worden ondersteund?
Voor alle iPhone fans dat wordt het in ieder geval niet... De iPhone wordt niet ondersteund op dit moment.
De volgende OS werken wel: Android - BlackBerry 10 - BlackBerry - Windows Phone en de Nokia S60.
Zorg dus ook voor alleen Google Chrome op de PC met de nieuwste versie en de nieuwste versie van WhatsApp op je toestel.

Overig
Zorg ervoor dat je toestel aan staat want de berichten gaan namelijk gewoon ook naar je toestel via het internet. En worden dus niet opgeslagen via de PC. Als je telefoon te weinig % batterij heeft krijg je hiervan ook een melding via WhatsApp Web. Sta niet te ver van de QR code anders scant je toestel deze niet ook niet te dichtbij scannen.
0 Reacties 0
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic

VoLTE Roaming met Vodafone

VoLTE roaming betekent: bellen over 4G in het buitenland. In Nederland is bellen over 4G al in gebruik maar in het buitenland is deze functionaliteit nog niet overal mogelijk. Mobiel internetten doe j...

Geplaatst in Tips van Vodafone