Astrid
Oud Community Moderator
Oud Community Moderator
  • 1746Posts
  • 107Oplossingen
  • 137Likes

Warme Truien Dag

Vandaag is het Warme Truien Dag.

Buiten de prachtige kans om jouw meest flitsende warme trui te dragen is deze dag vooral bedoeld om aandacht te vragen voor ons milieu.



Bewust omgaan met energie is één van de belangrijkste manieren om de impact op ons milieu te beperken. Vodafone houdt hier rekening mee. Gebruik maken van windenergie om ons netwerk van stroom te voorzien is hier een mooi voorbeeld van.

Ook in onze kantoren houden we rekening met energiebesparing door onder andere gebruik te maken van lichtdetectoren. Dit levert soms best grappige situaties op. Je kunt je voorstellen dat je niet heel wild beweegt als je via je laptop aan het werk bent om het forum te moderaten. Soms werk je dan zó rustig en geconcentreerd dat de detectoren denken dat er niemand meer is. En plots zit je in het donker te werken! Als dát geen besparing van energie is weet ik het ook niet meer. Best gezellig trouwens ;).
Meer voorbeelden van onze bijdrage aan een duurzame maatschappij vind je op onze website.



Ons Social Media Services team doet vandaag enthousiast mee met Warme Truien Dag. We trokken vanmorgen onze mooiste en warmste trui aan.
Doe jij ook mee? We zijn heel benieuwd hoe jouw warme trui eruit ziet.

Stuur je ons een foto op Twitter?

1 Reactie 1
Mel
Oud Community Moderator
Oud Community Moderator
  • 564Posts
  • 6Oplossingen
  • 20Likes
Topic gesloten.
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic