Marc
Oud Community Moderator
Oud Community Moderator
  • 7269Posts
  • 231Oplossingen
  • 344Likes

Vodafone NetPerform App

!!!Let op: Topic moet geplaatst worden via account van Sabine van Loon. Daarnaast moeten linkjes naar Google Play en Apple App Store getest worden zodra app live staat!!!

Beste forumgebruikers,

We lanceren medio april een nieuwe versie van de NetPerform app. Daarmee kun je op een makkelijke manier bijhouden hoeveel data je toestel verbruikt. Deze app komt zowel beschikbaar voor Android als voor iOS. Met de NetPerform app monitor je je dataverbruik op het Vodafone netwerk en op wifi. De app geeft je een volledig inzicht in hoeveel data je verbruikt en op welke manier je dat doet.


  • Bekijk hoeveel data je apps gebruiken (alleen Android versie)
  • Monitor je dataverbruik op het netwerk en op wifi (alleen Android versie)
  • Controleer je netwerkdekking en internetverbinding
  • Meet je netwerksnelheid met de SpeedTest functie
Naast een duidelijk inzicht in het dataverbruik op jouw mobiele apparaat, help je ons ook het netwerk te verbeteren. Door anonieme data uit de app te verzamelen krijgen we een goed overzicht van de prestatie van ons netwerk. De anonieme data wordt gecombineerd met de data van gebruikers in heel Nederland. Zo help je ons om het Vodafone netwerk en daarmee onze service aan jou te verbeteren.

Let op! De SpeedTest functie verbruikt 20 tot 100 MB dataverkeer per keer. De eventuele kosten hiervan zijn afhankelijk van je abonnement.

Hebben jullie tips hebben waarmee we deze App kunnen verbeteren? Plaats dan gerust een reactie!

De komende dagen is de app te downloaden in de Google Play Store. De iOS versie volgt een aantal weken later. Je kunt de app vinden door te zoeken op NetPerform. Klik hier voor meer informatie over de app.

Groet, Sabine
0 Reacties 0
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic