bobschoo

Ontdekker
  • 7Posts
  • 0Oplossingen
  • 4Likes

Storing helemmal niet over....

Niet opgelost zo als jullie melden

"Update 13:15
Er is een korte onderbreking geweest van het signaleringsverkeer (wat zorgt voor routering van spraak, sms en dataverkeer). Tijdens deze onderbreking was er tijdelijk geen verkeer mogelijk, met als gevolg filevorming op het netwerk. Het netwerkverkeer komt inmiddels weer gefaseerd op gang. Dit houdt in dat alle getroffen klanten geleidelijk aan weer verbinding met het netwerk kunnen maken.

We adviseren in de tussentijd om het toestel uit en aan te zetten om een nieuwe verbinding met het netwerk tot stand te brengen."

Doe er iets aan en geef iig goede informatie. Of moet ik mijn telefoon de hele tijd opnieuw opstarten tot het weer werkt???????????
1 Reactie 1
Louis
Oud Community Moderator
Oud Community Moderator
  • 11416Posts
  • 1741Oplossingen
  • 2192Likes
Hoi

We ervaren momenteel een storing waardoor je problemen met het netwerk kunt ondervinden. Wij doen hard ons best om de hinder te beperken en dit zo spoedig mogelijk op te lossen. We ondervinden nog steeds onderbrekingen van het signaleringsverkeer (wat zorgt voor het opzetten en afhandelen van spraak, sms en dataverkeer).

Tijdens deze onderbrekingen is er tijdelijk geen verkeer mogelijk. Het netwerkverkeer komt inmiddels weer gefaseerd op gang, waarna de getroffen klanten geleidelijk aan weer verbinding met het netwerk kunnen maken. Hoe lang deze onderbrekingen zullen duren, kunnen we nu nog niet precies aangeven. Zodra we meer informatie hebben, zullen we daar mededelingen over doen. We willen benadrukken dat 112 nog steeds bereikbaar is.
Het kan daarnaast helpen om in de tussentijd het toestel uit en aan te zetten.
Meer info over de storing vind je hier: https://forum.vodafone.nl/vodafone-nieuws-57/netwerkstoring-295379
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic