evharten

Ontdekker
  • 1Posts
  • 0Oplossingen
  • 0Likes

Simonly Abbonnement En Iphone

Beste Allemaal,

Ik post het toch maar eens ondanks dat ik "http://forum.vodafone.nl/topic/113-mobiel-toestel-gebruiken-als-modem-voor-pc-of-laptop/" heb gelezen.
Ik wordt namelijk ook niet geheel wijzer van de servicedesk, gezien die zeggen je mag NIET tetheren (aka telefoon als modem gebruiken) met vodafone abbonnementen.
Mijn vraag was daarna aan de servicedesk, mag dit dan wel met datalimiet abbonementen (aka 1GB limiet, ipv mn huidige FUP) dat het met FUP niet mag vindt ik meer dan logisch zelfs.
Het antwoord was : Nee dat mag niet
Echter is dit in contradictie met de website, want op http://www.vodafone....oor_mijn_iphone en dan "Aansluiten op een ander apparaat" en dan bij "Internettoegang van computer via telefoon instellen" staat toch 100% uitgelegd hoe dit kan.

Ligt dit nu aan mij of is dit gewoon krom ? want diezelfde medewerker zei dat het ook met de iphone abbonementen niet mocht, maar als het niet mag, waarom leg je het dan in alle kleuren uit ?
Dat wist de medewerker mij niet te vertellen, ook bij verdere navraag van de medewerker bij een meerdere kreeg hij ook hetzelfde antwoord het mag niet.
Zijn de servicemedewerkers niet op de hoogte hier van ? of staat dit perongeluk al dagen op de website ?
Ik vindt het wel nuttig om te weten, gezien ik eind van dit jaar mn abbonnement wil gaan verlengen, en daar het liefst een abbonnement kies met tethering optie, zodat ik ook mn iPad onderweg kan gebruiken via mn iPhone4.

Bij de iPhone abbonementen staat ook de regel : "Je mag de mobiele telefoon niet gebruiken voor VoIP, SMoIP of als modem voor een pc"
Dus hier staat dat het mag zelfs, waarom kan die betreffende medewerker mij dan geen sim-only abbonement bieden met die optie ?

Alvast bedankt voor jullie gedachten hierover,

Gr,

Evert
0 Reacties 0
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic