fifagek

Meedenker
  • 20Posts
  • 1Oplossingen
  • 0Likes

[Samsung Galaxy Y] Infoberichten

Om te beginnen heb ik geen idee of ik hier goed zit, maar ik heb het idee dat er ook het een en ander opgeruimd is danwel dat het forum een beetje veranderd is sinds mijn laatste bezoek een aantal weken terug, Maar goed, laten we nu maar eens overgaan op het onderwerp.

Ik heb er net een vakantie van een aantal weken opzitten waarin ik continue Infoberichten kreeg zoals mijn telefoon het noemt. Hieronder staan ook 2 plaatjes ervan om te beginnen.

[IMG]]http://i49.tinypic.com/1fcxts.jpg[/IMG]

Zo staat het dus in mijn overzichtberichtenbox.

[IMG]]http://i48.tinypic.com/16ixrur.jpg[/IMG]

En zo staat het er als je het bericht opent. Het vreemde is dat ik in Duitsland de berichten alleen op de heenweg kreeg en niet op de terugweg. Daar waren het ook allemaal cijfers overigens waarvan ik toen nog geen flauw idee had wat ik er mee aan moest, en nu overigens nog steeds niet. In Oostenrijk heb ik nergens last van gehad waar we ook doorheen gekomen zijn, maar in Italië des te meer. Dat was overigens ook de eindbestemming. In Italië kreeg ik de berichten soms zelfs als ik 3 passen verzetten op de verblijfplaats..
Heeft er iemand enig idee waarom ik deze berichten gekregen heb? Stond mijn 3G per ongeluk aan waarvan ik dacht zeker te weten dat die uit stond of heeft het daar allemaal niets mee te maken?
Is dit op de een of andere manier uit te schakelen?? Ik moet zeggen dat ik er na een tijdje strontziek van werd want na een dagje weg had ik rustig 30 berichten waarvan ik geen idee had wat ze betekenen of wat je ermee zou moeten doen of wat je er juist niet mee zou moeten doen.

Alvast bedankt.

1 Reactie 1
Martin
Expert
Expert
  • 725Posts
  • 61Oplossingen
  • 97Likes
Had je al gezocht op het forum en het bericht van de mod Marjolein al gelezen?
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic