Vodafone Info
Community Developer
Community Developer
  • 316Posts
  • 27Oplossingen
  • 218Likes

Problemen My Vodafone

Update 21 maart 14:00 uur

De storing is opgelost! Mocht je toch geen gebruik kunnen maken van My Vodafone, probeer dan de app even opnieuw te installeren of de cookies te verwijderen. Als het dan nog niet werkt, neem dan even contact met ons op.

 

*****

Update 21 maart 13:30 uur

Inloggen via de My Vodafone app moet inmiddels weer lukken. Via de website kun je nog problemen ervaren, daar wordt nog aan gewerkt.

 

*****

Update 21 maart 12:00 uur

De problemen met My Vodafone zijn nog actueel. Gelukkig heeft de klantenservice wel weer toegang tot het systeem, dus voor vragen kunnen jullie contact opnemen.

 

*****

Op dit moment ervaren wij een probleem met onze systemen. Dit betekent dat je op dit moment niet in kunt loggen op My Vodafone. De klantenservice heeft op dit moment helaas ook geen toegang tot het systeem en kan niets nakijken of aanpassen. 

 

Het probleem is bij ons bekend. We zijn hard aan het werk om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak.

 

Zodra er een update is, plaatsen we deze hier. Wil je direct een melding krijgen als er nieuws is? Abonneer je dan op dit topic door rechtsboven bij "Opties" op "Abonneren" te klikken. Je ontvangt dan een e-mail als er een update is. Ben je nog geen lid van onze Community? Maak dan eerst een account aan

0 Reacties 0
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic