Monique 010
Meedenker
  • 29Posts
  • 0Oplossingen
  • 14Likes

Poos afwezig geweest, en hetzelfde probleem is weer terug :-(

Na een poos niet op het forum te zijn geweest, kan ik weer geen topic plaatsen. alleen via de startpagina van het forum, met de knop ‘stel een vraag'. 

 

maar elders op het forum, kan ik geen topic openen…. Dit is weer erg apart.
Kan er iemand van Vodafone weer even naar kijken aub, alvast bedankt!

1 Oplossing

Geaccepteerde oplossingen
Energieboy
Super Expert
Super Expert
  • 9295Posts
  • 2943Oplossingen
  • 2061Likes

Hoi @Monique 010 

Je kan op elke pagina, die je voor je hebt, rechts boven in beeld, bij je avatar, klikken op STEL JE VRAAG, zie plaatje 1. Als je dat hebt gedaan dan kom je op een pagina waar je je vraag schrijft, wat je zojuist ook hebt gedaan toen je deze topic hebt aangemaakt. En dan zie je onderaan, waar je een blokje hebt om iets te schrijven, de mogelijkheid om je vraag ergens te plaatsen, zie foto 2.


Foto 1:



Foto 2:

 

Bekijk in context

2 Reacties 2
Energieboy
Super Expert
Super Expert
  • 9295Posts
  • 2943Oplossingen
  • 2061Likes

Hoi @Monique 010 

Je kan op elke pagina, die je voor je hebt, rechts boven in beeld, bij je avatar, klikken op STEL JE VRAAG, zie plaatje 1. Als je dat hebt gedaan dan kom je op een pagina waar je je vraag schrijft, wat je zojuist ook hebt gedaan toen je deze topic hebt aangemaakt. En dan zie je onderaan, waar je een blokje hebt om iets te schrijven, de mogelijkheid om je vraag ergens te plaatsen, zie foto 2.


Foto 1:



Foto 2:

 

Bekijk in context

Monique 010
topicstarter
Meedenker
  • 29Posts
  • 0Oplossingen
  • 14Likes

@Energieboy bedankt voor je snelle reactie., met uitleg!
Ik zal s er s naar kijken.
 

Uitgelicht topic