jvw

Ontdekker
  • 1Posts
  • 0Oplossingen
  • 0Likes

Ouderlijk toezicht

Hallo,

Binnenkort krijgt mijn dochter van 10 haar 1e telefoon. In het gebruik hiervan gaan wij haar zo goed mogelijk adviseren.

Daarnaast zou ik graag een app installeren waarmee ik kan controleren wat zij allemaal met de telefoon doet.
Zoals belhistorie, internet historie, facebook en whattsapp berichten inzien.

Wat zou een goede of geschikte app hiervoor kunnen zijn?
3 Reacties 3
Anonymous
Niet van toepassing
Hey jvw

Betreft de bel- sms en internet sessies kun je terug vinden via my vodafone. Als de rekening klaar staat kun je ook zien wie ze gebeld heeft en gesmst heet. Tevens zie je dan wanneer een data sessie is gestart. Tevens raad ik je ook aan om het topic data verbruik door te lezen voor het instellen van de telefoon om hoge kosten tegen te gaan:http://forum.vodafone.nl/t5/Abonnementen/Dataverbruik-tips-amp-tricks-om-binnen-je-bundel-te-blijven...

Betreft app gebruik zijn er verschillende apps te downloaden voor op de telefoon van je dochter. Echter dien je daar gewoon de telefoon van je dochter telkens in handen te hebben.
Via android is het mogelijk als de telefoon aan een google account wordt gekoppeld om van een afstand te zien wat er gebeurt op een telefoon betreft apps en websites. https://www.google.com/settings/accounthistory/search
Hier dien jij dan de gegevens van te hebben. Ik raad je aan om haar een eigen account te geven. Koppel je de telefoon aan jouw eigen account dan kan zij natuurlijk jouw gegevens, mail etc inzien.
Anonymous
Niet van toepassing
Het is niet mogelijk om haar whatsapp betichten in te zien behalve op de telefoon zelf. Hetzelfde geldt voor facebook tenzij je haar inlog gegevens weet.
Serkan B
Oud Community Moderator
Oud Community Moderator
  • 4256Posts
  • 241Oplossingen
  • 733Likes
Topic gesloten.
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic