JohnvDam

Ontdekker
  • 1Posts
  • 0Oplossingen
  • 0Likes

Ongevraagde pre-load software van vodafone ScanLife Barcode reader

Hoi,
 
Scanlife Barcode reader heeft zich ongevraagd geinstalleerd op mijn HTC Desire S. Uninstallen is onmogelijk want het staat geregistreerd als system app. Nu begrijp ik van de ScanLife website (http://blog.scanlife.com/2011/10/vodafone-scanlife-bidi-app/) dat ScanLife onderdeel is van een Vodafone pre-load app package en dus gepushed is naar mijn telefoon. Andere mensen hebben er ook last van, zie https://market.android.com/details?id=com.ScanLife&feature=search_result.
 
Wie heeft er nog meer issues met ScanLife? Kan vodafone bevestigen dat scanlife inderdaad onderdeel is van een pre-load package?
Indien ja, hoe kan ik het deleten? -> Want ik wil het niet.
 
Cheers,
John
 
 
 
 
1 Reactie 1
WhiteWolf

Gedreven Raadgever
  • 184Posts
  • 17Oplossingen
  • 24Likes
Hey John,
 
Deze thread viel me op, ivm dat ik zelf een HTC Desire HD heb en nooit eigenlijk zoiets op toestel heb gekregen van Vodafone. Je verwijst naar 2 links waarvan 1 scanlife eigen blog is (dus niet echt een official statement van Vodafone is, maar wel het probleem voor legt) en de andere is niet echt duidelijk aangegeven of dit probleem bij Vodafone is of ook bij andere providers (het kan!).
 
Plus vraag ik me af hoe je de app probeert te verwijderderen, zoals ze zeggen zijn er meer wegen naar Rome (Bijv via Appbrain een Android manager op je telefoon, ik geloof dat het ook kan via HTC Sync (Sync Programma op je PC) kan worden beheerd)
 
Groetjes

Rawolf
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic