Krachtstroom

Ontdekker
  • 1Posts
  • 0Oplossingen
  • 0Likes

Nog steeds geen 4G

Sinds vorig jaar is Vodafone bezig met de uitrol van 4G. Zeggen ze. Destijds aan de hand van hun kaartje besloten een (duur) 4G toestel aan te schaffen. 4G zou hier in april beschikbaar zijn.

Maar je raad het al. Het is er nog steeds niet. Ik voel me nogal belazerd. We hebben een telecom mast ongeveer 100 meter verderop staan, daar kan het niet aan liggen. En nu adverteren ze al met 4G+???

Maak eerst eens af waar je aan begint Vodafone!!!!

Hans
1 Reactie 1
Netwerker
Expert
Expert
  • 986Posts
  • 111Oplossingen
  • 401Likes
Hallo Hans,

Eind September 2014 zou 98% van het Nederlandse grondgebied gedekt moeten zijn door het 4G-Netwerk van Vodafone. En die doelstelling is dan een half jaar eerder gerealiseerd dan aanvankelijk gepland.
Kijk op de website van 4G-masten of er nu al reeds dekking is op de zendmast nabij jouw woning of bedrijf.

Weblink: http://www.4gmasten.nl
En klik op die website aan de rechterkant op het logo van Vodafone. En kies vervolgens op de dekkingskaart van Nederland.

Meer informatie over het instellen van 4G-verbinding op jouw smartphone vindt je in het volgende topic.
Weblink:http://forum.vodafone.nl/t5/Netwerkvragen/Geen-internet-na-aansluiten-4G-BloX-of-Vodafone-Red/td-p/1...

98% van het Nederlandse grondgebied zou dus eind September 2014 voorzien moeten zijn van 4G door Vodafone. Dat betekent dus automatisch dat ongeveer 2% geen dekking heeft via het 4G-Netwerk van Vodafone. Het gaat daarbij met name om dunbevolkte gebieden. Bijvoorbeeld in het noord-oosten van Twente en in het oosten van de provincie Groningen. Maar voor meer details: zie de dekkingskaarten (gerealiseerde en geplande 4G-Netwerk-dekking) op de website van http://www.4gmasten.nl

Succes !

Netwerker
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic