Frantic

Ontdekker
  • 1Posts
  • 0Oplossingen
  • 0Likes

Levertijd iPhone 13 mini

Ik heb 23 maart een iPhone mini roze besteld omdat er maar een paar dagen levertijd op was. Al na 2 dagen kreeg ik het bericht dat deze 2 weken later bezorgd zou worden.

En weer 2 weken later wederom de melding dat de iPhone wederom 2 weken later geleverd gaat worden. Inmiddels zijn we er… wat denk je… geen melding, geen levering.

 

Via chat gevraagd of iemand me iets over de levertijd kan vertellen - krijg ik te horen dat er helaas niets over te zeggen valt. Ligt allemaal aan Apple.
Vodafone heeft een overzichtpagina waarop de levertijden van elk toestellen te vinden is. Heb ik heel toevallig voor de leuk eens bijgehouden. Elke dinsdag zou deze geüpdatet worden. Elke week staat er 3 tot 5 dagen. Zelfs vandaag, wanneer ze vertellen, levertijd onbekend, staat er doodleuk levertijd 3 tot 5 dagen.


Stel je voor ik annuleer deze bestelling en ik bestel een ander iPhone die wel op voorraad zou zijn….volgens de mooie overzichtspagina met de levertijden. Hoe weet ik of ik die wel ga krijgen?! 

Enige transparantie en consistentie zou toch wel op z’n plaats zijn. Nu lijkt het erop dat Vodafone de boel mooier voorschotelt dan het is, om maar mensen te laten bestellen. 

Ben benieuwd hoe Vodafone hier naar kijkt?

 

 

3 Reacties 3
Mariska
Community Moderator
Community Moderator
  • 16Posts
  • 4Oplossingen
  • 7Likes

Hoi @Frantic en welkom hier op onze Community,

Ik kan mij heel goed voorstellen dat je wilt weten waar je aan toe bent, als de verwachtte levertijd continu wijzigt dan kun je er ook niet op vertrouwen. Ik ga navraag voor je doen hoe de zaken ervoor staan en op het moment dat we meer informatie voor je hebben, laten we het hier weten.

Lycke
Community Moderator
Community Moderator
  • 1103Posts
  • 199Oplossingen
  • 333Likes

Helaas hebben we vrij weinig nieuwe informatie. We zijn afhankelijk van Apple voor de levering en de SMSen die worden gestuurd met betrekking tot de levering zijn leidend. Ik kan je helaas ook niets vertellen over de verdere duur van de levering, omdat dat op niets gebaseerd zou zijn. Meer dan afwachten is het helaas niet nu, ben ik bang. 

MerelB

Ontdekker
  • 1Posts
  • 0Oplossingen
  • 0Likes

En, heb je hem inmiddels ontvangen? Ik heb op 21-04 een iPhone mini roze besteld. Levertijd: 3-5 werkdagen...

Na 3-5 werkdagen, je raadt het al: niets. Ik bellen naar Vodafone: beloofd, met 1-2 weken had ik hem binnen! 

Je raadt het al: niets.

Nu kreeg ik een SMS dat de iPhone eind week 21 geleverd wordt... Nog even geduld dus... Ben benieuwd of ie dan wel komt. De pagina waarop je de levertijden kan zien, werkt niet meer. Die URL verwijst door naar het aangaan van een abonnement. Wel veilig natuurlijk, niet klantvriendelijk... 

Ik snap dat Vodafone niets kan doen aan de vertraagde levering maar enige transparantie en duidelijkheid wordt op prijs gesteld! 

E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic