Stevie
Expert
Expert
 • 2236Posts
 • 490Oplossingen
 • 130Likes

Leveringen iPhone 5 - iPhone D-DayiPhone D-Day!

In Amsterdam is hij al uitverkocht, maar voor ons is het zover! De Iphone is er en leverbaar bij Vodafone! De winkels zijn er klaar voor, online is er klaar voor, telesales is er klaar voor, laat maar komen!

Natuurlijk zijn we sinds woensdag al aan het pre-orderen, maar vandaag is het officieel; de verkoop van de iPhone 5 bij Vodafone!

Heb jij al een order geplaatst en een orderbevestiging gekregen? Dan is het nog even afwachten tot jouw toestel komt.... wie weet vandaag al :S! De eerste klanten krijgen vandaag, of anders uiterlijk maandag hun toestel.
Of heb jij niet gepre-ordered, maar ben jij één van de die hards die in de rij staat bij één van onze winkels? Maak dan wat foto's van de drukte en stuur deze door!!

Ik wens jullie allemaal veel plezier met je nieuwe iPhone, of het verkrijgen ervan en als jullie vragen hebben dat zijn jullie van harte welkom op het forum!

PS: We zullen via het forum ook status updates blijven geven over leveringen, voorraden etc. To be continued....Update:

Om vooraan het topic ook alle updates te tonen pas ik deze post aan en zal hieronder ook alle updates plaatsen.


 • Vraag 1: Meerdere mensen die 26/09 hebben besteld, hebben nog geen idee van levering van het toestel. Orderbevestiging is wel goed gegaan bij jullie toch? Mensen die later hebben besteld, hebben vaak het toestel wel al, is er iets met deze groep?
 • Antwoord 1: Deze issue is intern doorgezet en nagekeken. We hebben toen aangegeven dat er door handmatige doorvoering e.d. de orders op afgesloten stonden terwijl de toestellen nog niet verzonden waren. Hierdoor kregen jullie geen updates per mail of sms. Vervolgens zijn de uitleveringen begonnen, op dit moment krijgen geloof ik alle 26/9 bestellers hun toestel druppelsgewijs binnen. Zo zal het vanaf nu ook doorgevoerd worden met 27/09 orders, 28/09 etc. etc.


 • Vraag 2: Orderbevestigingen komen over het algemeen wel binnen? Of hebben hier nog steeds meer mensen problemen mee?
 • Antwoord 2: Iedere ochtend zal een batch orderbevestigingen uit worden gestuurd naar diegene die een nieuwe bestellingen hebben geplaatst de dag ervoor, dus bijv. op donderdag besteld, op vrijdag orderbevestiging. Let op: bij een foutief e-mailadres zullen wij geen orderbevestiging kunnen sturen, controleer dus goed op spelfouten e.d. bij telefonische aanvraag, spel je mailadres o.i.d. zodat je zeker weet dat het goed wordt genoteerd. Soms kan het iets langer duren dan 24 uur door verwerkingen van orders in het systeem.


 • Vraag 3: Hoe kan het dat toestellen die tegelijkertijd zijn besteld en hetzelfde toestel zijn apart worden geleverd? OF Hoe kan het dat iemand die een dag later heeft besteld het toestel eerder heeft (hangt samen met punt 1)?
 • Antwoord 3: Verschillende kanalen (online, telefonisch), verschillende aanvragen (nieuw of verlenging), verschillende toestellen, aangeleverde voorraad vanuit Apple, besteldatum en tijdstip, handmatige verwerking of via het automatische systeem, dit zijn allemaal factoren die van invloed zijn op de levering. Daardoor lijkt het alsof het niet FIFO is, maar wordt wel zoveel mogelijk gedaan met de beschikbare voorraad. Echter doet ieder kanaal dit apart. Dus daardoor kunnen er verschillen ontstaan tussen bestellingen die online of telefonisch worden geplaatst. Dit is even apart van de groep die we in vraag 1 hebben beschreven.


 • Vraag 4: Ik heb geen ordernummer ontvangen OF ik heb een ordernummer maar kan mijn status niet tracken?
 • Antwoord 4: Normaal krijg je een ordernummer op basis van jouw individuele persoonlijke bestelling. Momenteel worden er duizenden orders tegelijkertijd door het systeem gehaald waardoor we niet in staat zijn momenteel om gepersonaliseerde ordernummers mee te sturen, dit geldt voor klanten die een verlenging hebben aangevraagd online of telefonisch of telefonische nieuwe aanvragen. Nieuwe aansluitingen die via internet zijn aangevraagd zullen wel een ordernummer ontvangen (I know, raar, maar dat is een anders systeem), deze kunnen via de status ordertool (https://www.vodafone.nl/shop/order/orderLookup.jsp) opgezocht worden. Ik geef echter eerlijk toe dat deze tool niet altijd adequaat werkt en updates vaak niet tijdig worden verwerkt, waardoor je niet altijd op de hoogte zult worden gehouden van je order zoals gewenst.


Update

Voorraad

Op dit moment is de voorraad beperkt, zoals deze bij Apple ook beperkt is. Uitleveren zal (helaas) minimaal 4 weken duren met de huidige voorraad en het aantal backorders dat we hebben en die er continu bijkomen. Nog altijd is dit wel afhankelijk van het toestel dat je hebt gekozen. Zoals je ook op het forum kon lezen, gaat het bijvoorbeeld hard met de zwarte iPhone 5 16GB, witte toestellen, toestellen met meer geheugen zullen beter leverbaar zijn. Echter is de voorraad in het algemeen beperkt.


Tijdelijke stop

Om het aantal orders die in de wacht staan te beperken en de levertijd niet te ver laten oplopen hebben we ervoor gekozen om een tijdelijke verkoopstop in te lassen. Zodra de voorraad weer wordt aangevuld zullen we verder gaan met de verkoop.


26/09 groep

We hebben de status gecheckt van een aantal mensen uit de lijst die ik gisteren heb gegenereerd van mensen die op 26/09 hebben besteld maar nog geen iPhone hebben. Steekproefgewijs hebben we een aantal nummers gecheckt. Deze stonden allemaal klaar voor uitlevering, wat betekent dat er een toestel klaar ligt bij GLS en deze enkel nog jullie kant op hoeft te komen. Ik zie op het forum inderdaad ook een aantal mensen die aangeven dat ze het toestel hebben ontvangen n.a.v. een bestelling op 26/09.

Aan de hand van de voorraad die we ontvangen worden orders uitgeleverd die in backorder staan. Dit zien we nu ook gebeuren (gelukkig!), zo zal de tendens verder gaan naar de bestellers van de volgende dag, en dan de dag erna, dag daarna etc. etc.

Hou mij op de hoogte of jullie je toestel ontvangen!


Nummerbehoud

Goedkeuring van nummerbehoud wordt gecommuniceerd per sms.Update (10/10/2012):


 • Op dit moment hebben we geen voorraad, er komt wel weer nieuwe voorraad binnen, maar dan moet je je bedenken dat het om 100 toestellen gaat voor bijvoorbeeld een aantal dagen. Deze worden volledig toegeschreven aan backorders, er komen momenteel geen nieuwe bestellingen binnen, hier hebben we via de Online shop en Telesales een tijdelijke stop op gezet.


 • De gemiddelde levertijd bedraagt nog altijd 4 weken, gelijk aan bestellen bij Apple zelf via de online shop. Zo heeft Apple ook hun online reserveringen pagina dichtgegooid; er kunnen geen reserveringen worden gemaakt vanwege zeer beperkte voorraad. Als de leverancier zelf al dergelijke maatregelen moet nemen, kunnen jullie je voorstellen dat er echt een tekort is.
 • Levertijd is nog altijd afhankelijk van het type toestel, we krijgen niet overal even veel nieuwe voorraad van, de ene keer is het voornamelijk 16GB, dit keer 32GB bijvoorbeeld.

 • Nieuwe klanten krijgen GEEN voorrang op bestaande klanten, alles is gelijk getrokken. Echter kan het omdat nieuwe klanten worden afgehandeld en uitgeleverd via Dynafix en niet intern via Vodafone, dat zij eerder een toestel krijgen omdat Dynafix sneller levert. Dit zijn echter speculaties en kan geen garantie aan worden verleend.


 • Nummerbehoud wordt direct in behandeling genomen zodra dit wordt aangevraagd. Hoe lang dit duurt is mede afhankelijk van de oude provider. Op het moment dat het is goedgekeurd ontvang je een sms en zal je order volledig worden verwerkt waarna je order aan een toestel word gekoppeld en het word uitgeleverd.
Verder zijn er niet veel nieuwtjes. Ik weet dat het niet veel is, maar het is moeilijk om veel te vertellen over toestellen die niet leverbaar zijn 🙂 en waarvan je niet concreet weet wanneer ze komen. Hopelijk hebben jullie er iets aan...Update (17/10/2012):


We zijn aan het wachten op een nieuwe levering van Apple. Er staat een levering gepland met een (relatief) aanzienlijk aantal toestellen. Echter zijn wij nog steeds in afwachting wanneer de levering komt en hoeveel stuks het daadwerkelijk zijn. Zodra ik een bevestiging heb van deze levering zal ik dit doorgeven aan jullie. Vervolgens worden de aantallen verdeeld over de kanalen, dit zal gebeuren n.a.v. het aantal orders per kanaal. (Dit betekent niet dat de Vodafone winkels het meeste krijgen zoals sommige beweren, online en telesales hebben ook een groot aandeel in het aantal geplaatste orders.) Vervolgens zullen de toestellen worden uitgeleverd en wordt zoveel mogelijk en zo goed mogelijk de volgorde van besteldatum aangehouden.

Wanneer de uitlevering naar jullie, onze klanten precies gaat plaatsvinden durf ik nu nog niet te zeggen, daar zal ik weer meer informatie over ontvangen op het moment dat wij zelf voorraad hebben en de orders verwerkt gaan worden.

Sorry dat ik momenteel geen beter nieuws heb of niet meer, maar het komt eraan!


Update (18/10/2012):

Voor degene die nog geen sms hebben ontvangen, geen zorgen.
We sturen vandaag 2 bulken berichten uit naar klanten met openstaande orders.

De eerste bulk hebben we zojuist gestuurd, dit was een test groep met ongeveer 250 klanten erin.
De volgende groep zal later vandaag volgen.

Dan even over de voorraad:

Vandaag hebben we de levering ontvangen.
Deze voorraad zal worden verdeeld naar kanaal (zoals e-nova heel mooi heeft uitgelegd op de vorige pagina) en dan beetje bij beetje worden uitgeleverd. Dit kan echter even duren, omdat de toestellen nog moeten worden verdeeld, verwerkt, orders koppelen, weer verwerken, naar GLS, die moeten ze weer verwerken en uiteindelijk uitleveren.

Daarnaast is het zo dat er tijdens het weekend een wereldwijde technische update plaatsvind binnen één van de systemen van ons ordersysteem. Dit ter verbetering van het systeem. Dit kan evt. ook invloed hebben op uitleveringen van bestellingen, verwacht echter geen mega impact op het iPhone 5 gedeelte, maar vond het wel zo netjes het te melden.


Update (18/10/2012):

Ik krijg wat vragen van mensen die een mail hebben gekregen zojuist. Omdat we vandaag weer voorraad hebben gekregen is weer het één en ander in gang gezet in onze systemen. Hierdoor kan het dat je een mail krijgt o.i.d. Dit betekent dat je order door het systeem aan het lopen is.

Momenteel zijn wij orders dus aan het verwerken, als jouw order door het systeem heen gaat dan krijg je hier bevestigingsmails van. Morgen kan ik zien hoeveel orders zijn verwerkt en of dan alle orders uit september bijvoorbeeld zijn verwerkt. We zijn daar nu dus mee bezig, maar omdat ik niets wil communiceren voordat ik zeker weet dat alles goed in het systeem staat wacht ik even tot morgen voordat ik jullie een bevestiging geef van "ja, er is een iPhone beschikbaar voor deze orders", hopelijk begrijpelijk.

Er zijn drie batches smsjes uitgegaan vandaag, deze staan echter niet in relatie tot levertijd of allocatie van toestellen, deze zijn enkel ter informatie over de beperkte voorraad en onze excuses hiervoor.


Update 23/10/2012:

Eén van onze forum gebruikers Igor heeft een zeer goed initiatief gestart.
Hij heeft een gedeeld document opgezet waarin iedereen zijn gegevens kan plaatsen omtrent zijn of haar iPhone 5 order om zo een overzicht te krijgen van de leveringen van Vodafone: welke datum is grotendeels uitgeleverd, welke toestellen etc.

Vul dit formulier in om jouw gegevens ook in het gedeelde document te zetten.
Voor de resultaten hiervan kun je hier kijken.

Hopelijk helpt het!

Update 26/10/2012:

Hi allemaal,

Ik mag jullie goed nieuws brengen: Vodafone heeft een nieuwe voorraad iPhone 5 ontvangen en begint zo spoedig mogelijk met uitlevering van de toestellen! De groep klanten waar een iPhone 5 voor klaarligt zal een sms of e-mail ontvangen met daarin een bevestiging.
Let op: klanten die nieuw zijn bij Vodafone en hun contract hebben afgesloten via telesales ontvangen geen mail of sms. Deze klanten krijgen wel een telefoontje van de koerier voor het maken van een afleverafspraak.

Op het moment dat er een iPhone 5 aan jouw order is toegewezen en je een sms of mail hebt ontvangen dan verwachten wij binnen een week het toestel te kunnen uitleveren.

We kunnen niet aangeven om hoeveel toestellen het exact gaat of hoe de verdeling van toestellen ligt (hoeveel 16GB, 32GB, 64GB, zwart of wit), dus wacht even af of je een sms of mail krijg dat jouw toestel geleverd zal worden. Net zoals in vorige rondes zullen de smsjes in fases worden uitgestuurd, dus niet schrikken als je niet bij de eerste ronde zit.
Heb jij aan het einde van de dag echter geen sms of e-mail van ons ontvangen, dan zit jouw toestel helaas niet bij deze levering.

Update 30/10/2012:

Orders waarbij de klant vrijdag een sms heeft ontvangen over zijn/haar levering:
Ik zie een aantal mensen die vragen hebben over hun order n.a.v. een sms die ze vrijdag hebben ontvangen dat hun iPhone 5 bij de laatste levering zat. Als je deze sms hebt ontvangen is er sowieso een toestel voor jou beschikbaar! Ik heb dit zojuist nogmaals gecheckt. Jullie behoren tot een geselecteerde groep orders waar een toestel aan is gekoppeld, of waar dit momenteel gebeurd in het verwerkingsproces. We verwachten dat deze toestellen binnen een week kunnen worden uitgeleverd. Er zit wat vertraging in de verwerking eventueel door de storing in onze systemen die afgelopen weekend heeft plaatsgevonden, maar nogmaals, heb je een sms ontvangen, dan is er een toestel voor jou!

Witte iPhone 5:
We hebben een beperkte voorraad witte iPhone 5 mogen ontvangen. Deze toestellen zullen worden verwerkt, gekoppeld aan orders en vervolgens uitgeleverd. Hier geldt hetzelfde als voor de andere toestellen: ze worden gealloceerd over de verschillende kanalen en dan vanuit die kanalen uitgeleverd, zoveel mogelijk vasthoudend aan besteldatum. Het kan echter dat iemand uit een ander kanaal met een latere besteldatum het toestel eerder ontvangt, wederom, dit ligt aan het bestelkanaal.

Met vragen, jullie weten me te vinden!
3.305 Reacties 3.305
Tomvantreeck

Stamgast
 • 138Posts
 • 0Oplossingen
 • 18Likes
haha scherp;)
henkslot

Gedreven Liefhebber
 • 26Posts
 • 0Oplossingen
 • 11Likes
MBodbijl schreef:
En op het moment dat iedereen zijn iPhone 5 heeft knal ik hier een hele grote fles champagne open!
Gr.
Stevie"
 
31/12 - 1/1 drinken we allemaal champagne toch 😉
 
Hangt er van af.....als je net die dag mijn Iphone gekregen hebt, heb je vast geen tijd voor champagne.....! 😄
TheBroker

Stamgast
 • 86Posts
 • 0Oplossingen
 • 31Likes
henkslot schreef:

 
En op het moment dat iedereen zijn iPhone 5 heeft knal ik hier een hele grote fles champagne open!
 
Ik zie de uitnodiging graag tegemoet! Om meerdere redenen 😄
 
Beterschap!
 
Hey Henk....gefeliciteerd, je hebt de juniorstatus achter je gelaten. Past ook veel beter bij je! 😉
 
Ben je hier nu gewoon ongegeneerd aan het solliciteren naar een champagneontbijt??? :D:D
mogwai

Gedreven Meedenker
 • 17Posts
 • 0Oplossingen
 • 0Likes
TheBroker schreef:
henkslot schreef:

 
En op het moment dat iedereen zijn iPhone 5 heeft knal ik hier een hele grote fles champagne open!
 
Ik zie de uitnodiging graag tegemoet! Om meerdere redenen 😄
 
Beterschap!
 
Hey Henk....gefeliciteerd, je hebt de juniorstatus achter je gelaten. Past ook veel beter bij je! 😉
 
Ben je hier nu gewoon ongegeneerd aan het solliciteren naar een champagneontbijt??? :D:D
Dat wil ik ook wel. 😛
e-nova

Liefhebber
 • 39Posts
 • 0Oplossingen
 • 4Likes
Grappig om te zien:
70% betseld een zwarte, 30% een witte
80% besteld 16GB, 16% 32Gb, 4% 64GB
 
Ik ben in ieder geval erg blij met mijn zwarte 16GB.
Al moet ik wel zeggen dat hij erg zwart is, in vergelijking met de iPhone4 (ff wennen)
kanniet

Gedreven Ontdekker
 • 7Posts
 • 0Oplossingen
 • 0Likes
Iemand een idee hoe het zit met leveringen naar niet Vodafone winkels? Heb in een MTC winkel besteld op 29 september (zw 32G) maar nog niks binnen. Zijn de leveringen via de KS van Vodafone te controleren? In de winkel krijg ik toch een standaard antwoord, we hopen snel geleverd te krijgen maar kunnen er niets aan doen. 
henkslot

Gedreven Liefhebber
 • 26Posts
 • 0Oplossingen
 • 11Likes
TheBroker schreef:
Ben je hier nu gewoon ongegeneerd aan het solliciteren naar een champagneontbijt??? :D:D
Als compensatie regeling vanuit Vodafone? Prima toch! 😄
 
 
clockw1ze

Liefhebber
 • 76Posts
 • 0Oplossingen
 • 2Likes
iPhone staat nog steeds klaar voor verzending... En hij is inmiddels al 2x eerder aangemeld als "Klaar voor verzending" dit vond de medewerker vreemd dus ik vroeg kan je dat niet navragen dan voor de zekerheid maar dat vertikken ze dan weer.. Ik snap dat niet hoor, als je dat ziet dan kan je er toch achteraan gaan? Jesus
Dick1089

Ontdekker
 • 3Posts
 • 0Oplossingen
 • 0Likes
Vandaag naar de Vodafonewinkel geweest en die zeiden dat het gewoon 2013 gaat worden voor de meeste mensen hem gaan krijgen. Ik denk dat ik mijn order maar gewoon ga cancellen en ik kan mensen aanraden het ook te doen, het scheelt je een hoop ergernis. Ik cancel hem niet omdat het nog zo lang gaat duren, maar gewoon de hele gang van zaken.
Stefan1988

Gedreven Meedenker
 • 27Posts
 • 0Oplossingen
 • 0Likes
Zojuist telefoontje van het thuisfront dat de telefoon geleverd is!  😄
ben zelf pas later thuis vanavond, wordt wel een uurtje of 10 😞
 
Maja hij is er in iedergeval!!
Entere

Ontdekker
 • 2Posts
 • 0Oplossingen
 • 0Likes
na  2 weken volgen van het forum ook maar een account aangemaakt.
 
Heb net gebeld met KS er zijn nog 2400 mensen die wachten op hun Iphone. Dit is mij verteld door de telefoniste.
 
Ik ben zelf aan het wachten op een 16gb zwart besteld op 5 oktober
 
Yc007

Gedreven Ontdekker
 • 5Posts
 • 0Oplossingen
 • 0Likes
Stevie, ook even een vraag van mijn kant:
 
Ik heb zelf op 1 oktober een Iphone 16GB in het zwart besteld. 6 oktober meteen geleverd, topservice!
Nu heb ik een vraag over de levering van mijn vriendin.

Zij heeft op 28 september een Iphone 16GB in het wit aangevraagd met nummerbehoud.
Een vriendelijke medewerker op de chat heeft haar toen door het bestelproces geholpen en zag dat ook de betaling gelukt was.
Deze medewerker zei bovendien dat de witte iphone toen op voorraad was, en dat ze binnen een paar dagen na akkoord van de porteeraanvraag dus haar Iphone thuis zou hebben.
Een paar dagen later heb ik even gebeld naar jullie klantenservice, deze meldden me echter dat het nummerbehoud was geaccepteerd, maar dat pas daarna wordt gekeken of er voorraad is. Dit was op dit moment dus helaas niet het geval. Dan maar even afwachten.
Nu, bijna een maand na bestelling, heeft ze eens gebeld of ze al vooruitgang hadden. Na lang zoeken in het bestelsysteem konden ze de bestelling terug vinden. Alleen nu was opeens op 28 september het nummerbehoud niet gelukt, vanwege een fout nummer in de simkaart?

Je begrijpt mijn vraag denk ik al: 3 verschillende medewerkers met totaal andere antwoorden.

Zou je dit even kunnen nakijken zodat ze zo snel mogelijk geholpen wordt hiermee?
Igor

Gedreven Meedenker
 • 30Posts
 • 0Oplossingen
 • 14Likes
Igor schreef:
Heel fijn dat iedereen meewerkt! 

Voor de mensen die meer inzicht willen over de iPhone 5 bestellingen bij vodafone, vul dit formulier in.

Voor de resultaten hiervan kun je hier kijken.

Hopelijk geeft dit wat meer duidelijkheid!

Igor
Even wat statestieken van wat ik tot nu toe uit de maarliefst 227 reacties kan halen.
 
39% heeft online besteld via de vodafone site 
36% telefonisch
20% via friends & family
3% in de winkel
2% anders

53% besteld een iPhone 5 Zwart 16GB
13% besteld een iPhone 5 Zwart 32GB
3% besteld een iPhone 5 Zwart 64GB
28% besteld een iPhone 5 Wit 16GB
2% besteld een iPhone 5 wit 32GB
0% besteld een iPhone 5 wit 64%

79% besteld als een verlenging 
14% met nummerbehoud
7% nieuwe aansluiting

Slechts 9% van de mensen die het formulier hebben ingevuld waren pas in het bezit van hun iPhone 5, 91% dus nog niet.

 
Wanneer je je iPhone binnen hebt gewoon nogmaals reageren, ook al kloppen veel van deze statestieken niet meer omdat er dubbele personen in komen, maar dan weten we wel meer informatie over hoe lang de levering heeft geduurd.

Ik ga weer verder hopen dat het allemaal een beetje opschiet!
Tomvantreeck

Stamgast
 • 138Posts
 • 0Oplossingen
 • 18Likes
Bedankt maar weer;) toppie zou het zelf niet kunnen hehe (denk ik 😉
peswyk

Gedreven Meedenker
 • 39Posts
 • 0Oplossingen
 • 4Likes
Yc007Stevie, ook even een vraag van mijn kant:

Ik heb zelf op 1 oktober een Iphone 16GB in het zwart besteld. 6 oktober meteen geleverd, topservice!
Nu heb ik een vraag over de levering van mijn vriendin.

Zij heeft op 28 september een Iphone 16GB in het wit aangevraagd met nummerbehoud. Zo snel? Nog eerder dan de meesten die nog steeds wachten? Je moet je ogen uit je kop schamen om ook nog praatjes te hebben en klagen waar die iPhone van je vriendin blijft ? Mag hopen dat ze nog een maand moet wachten!
Tomvantreeck

Stamgast
 • 138Posts
 • 0Oplossingen
 • 18Likes
hehe mooi zo stefan;) geniet ervan. beetje bij beetje krijgt iedereen hem binnen zo te zien.
heb zelf pas 2 okt besteld dus moet denk nog wel 2 weekjes wachten ;( 
Rudra

Gedreven Liefhebber
 • 28Posts
 • 0Oplossingen
 • 6Likes
Igor schreef:
Igor schreef:
Heel fijn dat iedereen meewerkt! 

Voor de mensen die meer inzicht willen over de iPhone 5 bestellingen bij vodafone, vul dit formulier in.

Voor de resultaten hiervan kun je hier kijken.

Hopelijk geeft dit wat meer duidelijkheid!

Igor
Even wat statestieken van wat ik tot nu toe uit de maarliefst 227 reacties kan halen.
 
39% heeft online besteld via de vodafone site 
36% telefonisch
20% via friends & family
3% in de winkel
2% anders

53% besteld een iPhone 5 Zwart 16GB
13% besteld een iPhone 5 Zwart 32GB
3% besteld een iPhone 5 Zwart 64GB
28% besteld een iPhone 5 Wit 16GB
2% besteld een iPhone 5 wit 32GB
0% besteld een iPhone 5 wit 64%

79% besteld als een verlenging 
14% met nummerbehoud
7% nieuwe aansluiting

Slechts 9% van de mensen die het formulier hebben ingevuld waren pas in het bezit van hun iPhone 5, 91% dus nog niet.

 
Wanneer je je iPhone binnen hebt gewoon nogmaals reageren, ook al kloppen veel van deze statestieken niet meer omdat er dubbele personen in komen, maar dan weten we wel meer informatie over hoe lang de levering heeft geduurd.

Ik ga weer verder hopen dat het allemaal een beetje opschiet!
3 procent maar?? waarom duurt t dan zo lang,....
Igor

Gedreven Meedenker
 • 30Posts
 • 0Oplossingen
 • 14Likes
Komen er misschien minder van binnen denk ik.

Ik heb zojuist een email ontvangen van Vodafone dat mijn nummerbehoud is aangevraagd, als ik de eerdere berichten mag geloven kan ik morgen dus een sms en een telefoontje verwachten om een afspraak te maken voor het leveren van mijn telefoon! Zou mooi zijn! Ik hou jullie op de hoogte!
Xii

Meedenker
 • 14Posts
 • 0Oplossingen
 • 3Likes
Rudra schreef:
Igor schreef:
Igor schreef:
Heel fijn dat iedereen meewerkt! 

Voor de mensen die meer inzicht willen over de iPhone 5 bestellingen bij vodafone, vul dit formulier in.

Voor de resultaten hiervan kun je hier kijken.

Hopelijk geeft dit wat meer duidelijkheid!

Igor
Even wat statestieken van wat ik tot nu toe uit de maarliefst 227 reacties kan halen.
 
39% heeft online besteld via de vodafone site 
36% telefonisch
20% via friends & family
3% in de winkel
2% anders

53% besteld een iPhone 5 Zwart 16GB
13% besteld een iPhone 5 Zwart 32GB
3% besteld een iPhone 5 Zwart 64GB
28% besteld een iPhone 5 Wit 16GB
2% besteld een iPhone 5 wit 32GB
0% besteld een iPhone 5 wit 64%

79% besteld als een verlenging 
14% met nummerbehoud
7% nieuwe aansluiting

Slechts 9% van de mensen die het formulier hebben ingevuld waren pas in het bezit van hun iPhone 5, 91% dus nog niet.

 
Wanneer je je iPhone binnen hebt gewoon nogmaals reageren, ook al kloppen veel van deze statestieken niet meer omdat er dubbele personen in komen, maar dan weten we wel meer informatie over hoe lang de levering heeft geduurd.

Ik ga weer verder hopen dat het allemaal een beetje opschiet!
3 procent maar?? waarom duurt t dan zo lang,....
Ik heb maar van een enkele gelezen dat ze een 64Gb zwarte uitvoering hebben ontvangen (volgens mij nog geen die bij VF gesteld heeft)....mijn idee was om de 64Gb zwart te bestellen omdat weinig mensen die (te) dure zouden kiezen...daarin had ik blijkbaar gelijk.....waar ik even geen rekening mee gehouden heb is dat er ook zo goed als geen daarvan naar NL zouden komen 😞
 
Xii
Rudra

Gedreven Liefhebber
 • 28Posts
 • 0Oplossingen
 • 6Likes
@Xii
 
Ik dacht precies hetzelfde, dacht idd dat mensen hem te duur zouden vinden. en ook ik heb niks gelezen over 64GB bij vodafone, behalve bij de belcompant winkels daar hoor ik wel dat mensen ze hebben kunnen bemachtigen...
 
drama..
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic