biancavank

Gedreven Ontdekker
  • 8Posts
  • 0Oplossingen
  • 0Likes

KAN GLASVEZEL STOREN OP MOBIEL NETWERK????

ik heb al een week geen netwerk bereik hier op postcode 6691ad en na vele malen contact via de messenger.. en klantenservice is mij verteld dat er een storing in de mast was en die verholpen zou zijn.. nou helaas kan ik zeggen.. dit is wederom gemeld en voor de zoveelste keer is een onderzoek gestart. . na alle opties die ik zelf kan uitproberen te hebben geprobeerd. . was de vraag is er wat veranderd sinds de klachten. . nou ja dus.. vanaf vorige week dinsdag zijn ze hier begonnen met de aanleg van glasvezel in de straat.. (nog niet aangesloten in huis)
en let op.. nu komt de grap.. als ik buiten voor mijn huis sta nog voor de glasvezel kabel.. heb ik prima bereik. . stap ik over de kabel heen richting mijn huis...jawel FOETSIE netwerk. . rn dit bewuste netwerk heeft mij voor de aanleg nog nooit in de steek gelaten dus het is niet de dekking in huis ofzo..
nu vraag ik dus het volgende ... verklaar dit eens aub???

biancavank
1 Reactie 1
RuudNL

Liefhebber
  • 650Posts
  • 17Oplossingen
  • 125Likes
Ik vermoed dat er dan een andere stoorfactor is. Glasvezel lekt namelijk niet en stoort niet; er gaat alleen licht door de kabel.
 
Als je een nieuwbouwhuis hebt dan kan door isolatie en door nieuwe bouwtechnieken het signaal enorm verzwakt worden (vooral bij 3G). Bij nieuwbouwhuizen is dat een belangrijke reden voor slecht signaal. 
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic