Stevie
Expert
Expert
  • 2236Posts
  • 490Oplossingen
  • 130Likes

Introductie over het forum

Korte introductie over het forum

Als allereerste: Welkom op ons eForum!

Leuk dat je langskomt om hier de informatie te zoeken die jij nodig hebt, jouw vraag te stellen of misschien wel jouw expertise te delen en zo anderen te helpen. Vodafone begrijpt als geen ander hoe snel de industrie rondom telefonie veranderd en dat dit soms best ingewikkeld kan worden. Iedere week zijn er weer nieuwe toestellen, software updates, diensten, services, apps etc. Daarom hebben wij voor jou een forum opgericht waarin iedereen zijn vragen kan stellen, informatie kan vinden en ervaringen en kennis kan delen. Daarnaast is het ook leuk om met anderen op ons forum te praten en discussiëren om samen tot een conclusie of oplossing te komen. Waarom? Het forum is gebaseerd op een beloningssysteem: met iedere kudo die je ontvangt, of iedere oplossing die je aandraagt stijg jij in rang op het forum. Hoe hoger jouw rang hoe meer privileges jij vrijspeelt op het forum. Wil jij weten hoe dit precies werkt? Kijk dan naar de stukjes kudo’s, ranks en oplossingen onze handige forum handleiding. Daar staat alle informatie in die jij nodig hebt om aan de slag te gaan op het forum. Verder wensen wij jou voornamelijk heel veel plezier en hopen je nog vaak terug te zien.

Wat is het forum?

Het forum is bedoeld om informatie te delen over smartphones, tablets, abonnementen, prepaid, apps, blox en nog veel meer mobiele oplossingen die Vodafone biedt. Moderators van Vodafone zullen toezicht houden op het forum, maar grijpen zo min mogelijk in. Waarom? Wij willen dat jij en al onze leden een actieve rol spelen in het Vodafone Forum waarvoor je gewaardeerd wordt met kudo’s voor je goede of snelle antwoorden, waardoor je vervolgens in rang stijgt en meer mogelijkheden ontvangt binnen het Forum!

Het forum is echter bedoeld voor vragen waar iedereen over kan meedenken en aan kan bijdragen, vragen over je rekening, contract of andere klant specifieke vragen waarbij persoonlijke gegevens moeten worden verstrekt om op te lossen, worden opgepakt door onze klantenservice. Je kunt ze bereiken via e-mail of door te bellen naar 1200. Wij willen je vragen om op dit Forum zo min mogelijk persoonlijke gegevens te delen, want denk eraan, iedereen kan meelezen!

Een laatste tip: lees de handleiding goed door om alle mogelijkheden van het Forum te ontdekken, bekijk de huisregels zodat je weet wat mag en niet en check ook even de algemene voorwaarden die je accepteert door gebruik te maken van het forum. Dan heb je alle informatie die je nodig hebt om jouw weg te vinden op ons Forum!

We wensen je nogmaals heel veel plezier op het forum en hopen je nog vaak welkom te mogen heten. Wie weet ben jij onze volgende community expert!

0 Reacties 0
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic