RoyV

Gedreven Raadgever
  • 449Posts
  • 9Oplossingen
  • 15Likes

Internet Op Reis Dagbundel Uitleg!

Hallo Forum Gebruikers,

Om meer duidelijkheid te verschaffen over de Internet Op Reis Dagbundel, is dit topic aangemaakt. Doel is om jullie meer duidelijkheid te verschaffen over deze bundel.


1. Internet op reis dagbundel

Met deze bundel kun je in de passportlanden 35mb verbruiken per dag voor €2. Deze 35mb komen vanuit je nationale internetbundel. Hierdoor wordt de 1GB web of dergelijke bundels uitgeschakeld. Vrees niet Nationaal kun je je resterende MBs blijven gebruiken.
Ga je over de 35mb dan betaal je €0.30 per 1 mb in het buitenland.

Je betaalt de 2 euro per dag alleen als er in het buitenland een sessie wordt gemaakt door de gebruiker of toestel zelf!
Zet je je data verbinding uit ( in het buitenland ) dan komen deze kosten ook niet voor.

Bundels die nog onder de FUP werken zullen geen vervanging krijgen van nationale bundel naar de internet op reis bundel. Deze wordt er gewoon bijgeplaatst

Bundels die na 6 september 2010 zijn aangesloten, waarbij de 1 gb web e.d. wordt aangesloten krijgen dit wel.


2. internet op reis bundel

Met deze bundel neem je voor €5 euro per maand je volledige databundel mee over naar de passportlanden. Deze bundel is alleen aan te sluiten op de nieuwere bundels vanaf 6 september 2010.

3. Internet op reis Passport dag.

Deze is dezelfde als de internet op reis dagbundel. Echter op minder abonnementen aan te sluiten. In deze bundel zitten meer landen waarbij het gebruikt kan worden. ook hierbij zijn de kosten na 35mb €0.30 per 1 mb

4. Internet op reis passport

Deze bundel wordt gebruikt om in de passport landen voor €5 per maand te kunnen internetten. ga je over je data limiet heen is het €0.30 per 10 mb.


5. Europees Datalimiet

Het europees datalimiet conflicteert op het ogenblik met de internet op reis varianten. Dit houdt in dat; als je dit aan laat staan je onterecht wordt afgesloten in europa op 23mb verbruik.

www.vodafone.nl/buitenland

Met Vriendelijke Groet,
Roy
Vodafone Forum Team



1 Reactie 1
Chris
Expert
Expert
  • 689Posts
  • 17Oplossingen
  • 23Likes
Misschien handig om een link te plaatsen met wat de Vodafone Passportlanden zijn:

Tada!
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic