Sharon
Oud Community Moderator
Oud Community Moderator
  • 3523Posts
  • 215Oplossingen
  • 440Likes

Goodbye 2018, Welcome 2019

Nog eventjes en 2018 is voorbij. We hopen dat jullie een schitterend jaar hebben gehad vol met liefde, plezier en veel gelikte topics en reacties:wink: We kijken graag even samen met je terug naar het afgelopen jaar.

Vernieuwingen
Op de Vodafone Community is dit jaar veel veranderd. In de zomer zijn we geswitcht naar een geheel nieuw platform en daarmee dus ook een ander design. Tegelijkertijd hebben we een aantal vernieuwingen en verbeteringen toegepast voor een nog betere Community-ervaring.
Zo zijn onder andere de categorieën, ranks en badges vernieuwd en is het nu mogelijk om door middel van Facebook een account aan te maken en in te loggen.

De cijfers
Sinds de switch naar het nieuwe design hebben we meer dan 4500 nieuwe leden mogen verwelkomen op ons forum en zijn er meer dan 2800 topics geopend. Wauw! Goed om te zien dat het design en de functionaliteiten jullie zo aanspraken.

Voor wie van lijstjes houdt…
Wellicht leuk om te lezen als lid van de Vodafone Community is welke topics en onderwerpen het afgelopen jaar het populairste waren bij jullie. Komt ie:

Een vooruitblik
Voor 2019 staat er ook veel spannends te gebeuren! Veel kunnen we er nog niet over loslaten maar het zal jullie als Vodafone klant én Community-lid in ieder geval veel leuks gaan opleveren…:heart_eyes: Houd daarom de komende weken onze Community in de gaten voor meer nieuws hierover.

Tot slot willen we jullie bedanken voor al jullie bijdrages. We wensen jullie hele fijne feestdagen en een spetterend, gezond en liefdevol 2019.

Tot volgend jaar! Hart

De Moderators - Serkan, Steven, Marc en Sharon

1 Reactie 1
Energieboy
Expert
Expert
  • 11815Posts
  • 3472Oplossingen
  • 3098Likes
Wat leuk zeg, dank jullie wel voor dit bericht.
Vanuit mijn plekje wens ik jullie Fijne Kerstdagen en een knallend uiteinde ?☃️?
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic