paulvanbr89

Ontdekker
  • 1Posts
  • 0Oplossingen
  • 0Likes

Fouten op internetsite met betrekking tot prijzen

Al meerdere malen heb ik meegemaakt dat Vodafone haar producten verkeerd prijst. Vaak staat er dat het product €0,- is. Meestal is het wel duidelijk dat dit om een fout gaat, maar in het geval van Blox is dat anders.
Vodafone bood Blox aan voor €0,- waarmee je voor maximaal 35MB in het buitenland kon internetten. Aangezien Vodafone Passport ook gratis aan te vragen is en voordelen biedt, ging ik er van uit dat dit wel kon kloppen. Nu heb ikk 18 keer €1,60 moeten betalen(elke keer dat mijn telefoon met internet verbinding maakte).
Ik wil in ieder geval op deze manier wel anderen waarschuwen concequent met deze extra producten om te gaan. Vodafone maakt het uiteraard niet makkelijk om eventuele onredelijke bedragen ongedaan te maken.
 
Ik ben benieuwd wat de reactie van Vodafone hier op is. Ik heb verder weinig problemen gehad met Vodafone. Ik ben verder zeer enthousiast.
 
 
1 Reactie 1
RuudNL

Liefhebber
  • 650Posts
  • 17Oplossingen
  • 126Likes

Volgende keer moet je misschien toch de voorwaarden even opzoeken. Zo geldt deze Blox alleen in Passport-landen, dus bijvoorbeeld gebruik in Amerika is nog steeds vrij duur (of wist je dat wél?)
 
Deze Blox kost inderdaad 0 euro om aan te zetten, maar als je internet gebruikt dan kost dat € 2,00 per dag (€ 1,68 excl. BTW). Voor dat bedrag heb je per dag 35 MB tot je beschikking zodat je redelijk veel kunt internetten op je vakantie zonder je zorgen te hoeven maken om een zeer hoge factuur bij terugkomst van je vakantie.
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Polls
De iPhone 14 is gelanceerd. Voor welke iPhone ga jij voor de winkel liggen?

Uitgelicht topic