Jackie
Oud Community Moderator
Oud Community Moderator
  • 686Posts
  • 21Oplossingen
  • 63Likes

De My Vodafone app is vernieuwd!

Onze My Vodafone app zit in een nieuw jasje. Vanaf vandaag is de nieuwste versie van de My Vodafone app beschikbaar in de app store. En mooi dat ie is! 😄 Wie weet had je het al gezien bij het updaten. Zo niet, ga hem dan snel downloaden en neem een kijkje!

What's new?
De app heeft een nieuw design gekregen. Hierdoor is hij gemakkelijker te bedienen (intuïtiever). De navigatie en de weergave van de pagina's hebben we sterk vereenvoudigd, voor meer gebruikersgemak.De indeling is aangepast, waardoor er meer informatie op 1 pagina wordt weergegeven. Dan hoef je niet meer zo vaak te klikken om de info die jij zoekt te vinden. Verder kun je nog altijd alles doen wat je gewend was met de app, maar dan makkelijker!

Building for the future
Buiten een gelikt design is de My Vodafone app ook opnieuw opgebouwd aan de achterkant. Als gebruiker merk je daar weinig van, maar voor ons is het superhandig! Hierdoor is de app stabieler en kunnen we sneller verbeteringen en toevoegingen aanbieden.

Welke schermen zijn er veranderd?

Tegoed
Bekijk hier overzichtelijk het resterende tegoed in je bundels. Heb je meerdere mobiele aansluitingen? Wissel dan tussen de aansluitingen door te swipen.
Rekening
Hier vind je de rekeningen tot 13 maanden terug. Van elke rekening kun je het totaalbedrag en de betaalstatus inzien. Vanuit het overzicht kun je elke rekening openen en de details inzien.
Buitenland
Hier kun je direct je resterende BloXtegoed inzien. Ook kun je de dataroaminglimiet wijzigen.
Profiel
Op deze pagina kun je aanpassingen doen in het app-profiel (je naam en foto in de app). Verder vind je hier informatie over het contract, het abonnement, je eerdere aankopen en de nationale datalimiet. Onderaan de pagina vind je het klantnummer en het type abonnement.
Bundels
Deze pagina toont al je actieve bundels, en geeft direct toegang tot alle bundels en extra’s die bij jouw abonnement mogelijk zijn.Meer
Hier vind je informatie over ons netwerk evenals diverse Vodafone diensten (bijvoorbeeld Entertainment-diensten).
Ga jij de nieuwe My Vodafone app downloaden en verkennen? Laat ons dan vooral weten wat je er van vindt, we zijn erg benieuwd!
0 Reacties 0
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic