Jackie
Oud Community Moderator
Oud Community Moderator
  • 686Posts
  • 21Oplossingen
  • 63Likes

Allo Allo? - De nieuwe berichtendienst van Google is nu te downloaden

http://voda.fo/ne/wpgprNa de welbekende berichten-apps Whatsapp en Facebook Messenger kon Google natuurlijk niet achter blijven. Ook zij ontwikkelden een app waarmee je de hele dag mobiel met je vrienden kunt communiceren. "Allo" is geboren! Volgens Google "een slimme berichten-app waarmee je meer kunt zeggen en doen." Naast de standaard berichtenfunctie bevat Allo ook de preview-versie van de nieuwe Google-assistent.

Maar wat maakt Allo dan anders dan andere berichten-apps? Waarom zou jouw hele vriendenkring hun vertrouwde Whatsapp-stekje moeten verlaten om over te stappen naar Allo? Een aantal functies op een rijtje:

Jouw persoonlijke Google-assistent
Typ tijdens je gesprek met een vriend gewoon@google en je assistent springt bij om je te helpen. Deze zoekt dan bijvoorbeeld snel het dichtstbijzijnde restaurantje voor jullie op. Lekker makkelijk! Deze functie is voorlopig alleen beschikbaar in het Engels.
























Inkt
Met Google Allo kun je je helemaal uitleven op de foto's die je verstuurt. Voor het versturen kun je erop tekenen of tekst toevoegen.

Slim beantwoorden
Je kunt reageren, zonder zelf te typen. De functie 'Slim beantwoorden' observeert en leert hoe jij reageert. De functie stelt dan zelf reacties op tekst en foto's voor, in jouw eigen stijl. Hoe vaker je Allo gebruikt, hoe beter deze functie werkt natuurlijk. Ook deze functie is voorlopig alleen beschikbaar in het Engels.
En? Lijkt het jullie iets, dat Google Allo? Of zweren jullie bij een andere berichten-app? Zo ja, welke? Wij zijn benieuwd! 😄

Bron: Google Play Store - Google Allo
1 Reactie 1
Sharon
Oud Community Moderator
Oud Community Moderator
  • 3523Posts
  • 215Oplossingen
  • 440Likes
Topic gesloten.
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic