Dirkjanw

Ontdekker
  • 1Posts
  • 0Oplossingen
  • 0Likes

3G dekking eersel

De 3G dekking in Eersel (zuid/west) 5521SK maar in heel eersel is zeer slecht tot niet aanwezig al meer dan 2 jaar. Gemeld bij Vodafone er zou een versterker bijgeplaatst worden op de zendmast. Inmiddels 1 jaar verder en nog geen verbetering.
Zelfs in de tuin is het niet beter. Whatsapp valt continue uit en apps halen geen data binnen.
Mijn vriendin heeft haar werk laptop met Vodafone thuiswerk dongle inmiddels ingeleverd omdat die vanwege de dekking niet bruikbaar was. Om thuiswerken toch mogelijk te maken heb ik nu zelf een windows laptop moeten kopen om via Een citix en wifi oplossing thuiswerken toch mogelijk te maken.

In huis op de bank valt de verbinding vaak weg. Gelukkig hebben we nu UPC hotspots waardoor je op meer plaatsen Wifi dekking hebt. Maar dat kan niet de oplossing zijn.

Ik had geen zin meer om weer te gaan bellen met Vodafone, het hele dorp klaagt er over maar omdat iedereen wifi heeft wordt er uiteindelijk weinig geklaagd bij Vodafone.
1 Reactie 1
Bas
Oud Community Moderator
Oud Community Moderator
  • 2791Posts
  • 210Oplossingen
  • 197Likes
Hoi Dirkjanw, via het forum kan ik helaas weinig anders voor je doen dan advies geven. Waar het langdurige dekkingsklachten betreft is dat redelijk beperkt. Je kunt uiteraard een klacht indienen bij de klantenservice, wat je als ik het goed begrijp gedaan is. Het antwoord dat je van onze netwerkspecialisten krijgt, dat is in zo'n geval het juiste antwoord.
E-mail notificaties
Aan Uit

Ontvang een update bij nieuwe reacties in dit topic.

Uitgelicht topic